Fietsbel

1 product

Filter

1 product

Filter

Fietsbel

Het is hartstikke onveilig om zonder fietsbel te gaan fietsen: je kunt jezelf niet hoorbaar maken in het verkeer, waardoor bijvoorbeeld inhalen veel moeilijker wordt. Een fietsbel hoort dus op elke fiets, maar dat betekent niet dat elke bel er hetzelfde uit moet zien. Hier, bij Top 1 Toys, hebben we veel verschillende fietsbellen. Zo weten we zeker dat de perfecte fietsbel er ook voor jou tussen zit. Neem snel een kijkje!

Verschillende soorten fietsbel kind

Een kind heeft hele andere eisen aan een fiets dan een volwassene. Zo is een fietsbel voor een kind ook lastiger uit te zoeken dan het misschien voor een volwassene is. Gelukkig hebben wij veel verschillende soorten fietsbellen, speciaal voor kinderen. Hierbij kun je denken aan een fietsbel met een Disney thema. Zo laat jouw kind aan al zijn/haar vrienden zien wat diens favoriete film is, en zorg je er ook voor dat je kind altijd een helm bij zich draagt. En het belangrijkste: met zo’n gave Disney-fietsbel gaat je kind ook nog een veilig door het verkeer!

Waarom een kinder fietsbel?

Misschien vind jij het onnodig om de fiets van je kind van een kinder fietsbel te voorzien, maar wij zijn het daar niet mee eens. We geven je graag de volgende argumenten waarom het aanschaffen van een fietsbel geen slecht idee is:

  • Hoorbaar in het verkeer. Kinderen zijn onvoorspelbaar. Dit is vaak geen groot probleem, maar in het verkeer kan dit nog wel een lastig zijn. Het is daarom belangrijk dat je kind goed te horen is in het verkeer. Met een fietsbel is dit het geval, aangezien je kind hier gebruik van kan maken wanneer hij/zij iemand wil passeren.
  • Je maakt je kind er blij mee. Op jonge leeftijd gaat het veel om ergens bij horen. Kinderen laten van alles zien aan hun vriendjes en vriendinnetjes waar ze trots op zijn. Als jij de fiets van je kind voorziet van een bel met zijn/haar Disney held, zal je kind dit trots aan iedereen laten zien. Een klein detail, maar één met grote gevolgen!
  • Boete. Het is in Nederland officieel niet toegestaan om zonder fietsbel mee te doen aan het verkeer. De boete die hierop staat is “slechts” 35 euro, maar deze boete kan natuurlijk makkelijk gemist worden, als jij de kinderfiets voorziet van een goede fietsbel.

Fietsbel kopen bij Top 1 Toys!

Wil jij een fietsbel kopen? Dan ben je bij Top 1 Toys aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod in verschillende fietsbellen voor jou. Elke bel heeft zijn eigen pagina op onze website, waar precies staat of deze aanwezig is in de dichtstbijzijnde winkel. Is dit niet het geval? Geen probleem! Ook online bestellen is bij ons namelijk mogelijk. We doen onze uiterste best om de fietsbel zo snel mogelijk bij jou thuis te hebben. Bestel direct, zodat je kind morgen gelijk kan gaan fietsen!