Fietsen

Yes! Het is zover! Je kind is toe aan zijn of haar eigen fiets! Bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie aan kinderfietsen en fietsaccessoires voor de allerkleinsten. Een 10 inch kinderfiets of een 12 inch kinderfiets in vrolijke kleuren en met jouw favoriete karakters zoals Baby Shark, Paw Patrol of Frozen. Welke kinderfiets ga jij kopen?

8 producten

Filter

8 producten

Filter

Kinderfiets

Zoek je een mooie kinderfiets die zowel praktisch als veilig is? Bekijk dan eens onze collectie kinderfietsen en accessoires. Op deze pagina vind je items variërend van kinderfiets 12 inch tot fietshelmen en -toeters. Alles wat je zoekt op 1 plek! De kinderfietsen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en in diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfiets met zijwieltjes of een kinderfiets met duwstang. We hebben voor iedere leeftijd een geschikte kinderfiets zodat je veilig op pad kunt!

Veilig en vertrouwd op pad

Om veilig en vertrouwd op pad te gaan is een fietsbel en fietsbescherming belangrijk. Daarom vind je in ons assortiment ook de nodige accessoires voor jouw fiets. Kies bijvoorbeeld een mooie fietshelm uit, want een ongeluk zit in een klein hoekje. En schaf ook een goede fietsbel aan om te laten weten dat je eraan komt! Wel zo veilig en hartstikke leuk! Met de verschillende accessoires stel je jouw fiets precies samen zoals jij wil. Bekijk snel alle kinderfietsen en accessoires en maak je keuze!

Kinderfiets kopen bij Top 1 Toys

Heb je een kinderfiets gevonden die voldoet aan al je wensen? Plaats dan snel je bestelling. Wanneer jouw bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur is geplaatst, zorgen we ervoor dat je jouw aankoop de volgende dag al in huis hebt. Op die manier hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe aankoop en kun je jouw eerste fietsrondje al gaan uitstippelen. Bestel je voor minimaal €20,-? Dan betaal je ook nog een geen verzendkosten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wil je nooit meer één van onze acties missen en wil je als allereerste op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen aan ons assortiment? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief van Top 1 Toys. Hierin vertellen we je alles over aanbiedingen, acties en meer, waardoor je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Mis niets en wees er als allereerste bij!