Scheetkussen

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Scheetkussens zijn een klassieker onder de fopartikelen. Blaas hem op, leg hem op de stoel en zodra iemand erop gaat zitten…. PFFWOAP! Je kunt iedereen goed in de maling nemen met dit scheetkussen. Hoe grappig is dit? Jij bent de enige die weet dat het natuurlijk geen echte scheet is. Wie wil jij in de maling nemen met een scheetkussen? Een scheetkussen mag dan ook niet ontbreken binnen ons assortiment!

Haal geintjes uit met een scheetkussen

Geintjes uithalen is nog nooit zo makkelijk geweest met behulp van een scheetkussen. Leg hem op elk gewenste plek en wissel van persoon. Zo lijkt het alsof iedereen scheetjes aan het laten is binnen de ruimte. Vergeet hem niet tussendoor weer opnieuw op te blazen, anders komt er helaas bij de volgende persoon geen scheetgeluid uit. De scheetkussens hebben een diameter van 17cm en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op: de scheetkussens zijn verkrijgbaar in diverse varianten, maar van tevoren is niet te zeggen welke je thuis gestuurd krijgt, ook als je er meerdere bestelt!

Online scheetkussens bestellen

Natuurlijk wil je dit scheetkussen direct in huis hebben, want dan kun je beginnen met het uithalen van diverse geintjes. Bestel daarom nu dit scheetkussen op een werkdag voor 16:00 uur, want dan ontvang je hem de volgende werkdag al in huis. Wanneer je wil profiteren van gratis verzending, raden wij je aan om je winkelmandje aan te vullen tot een minimaal bedrag van €20,-. Bekijk dus gerust nog eens de rest van ons speelgoed, zodat jij je niet alleen hoeft te vermaken met een scheetkussen.

Een scheetzak bestel je bij Top 1 Toys!

Vragen over de scheetzak, andere artikelen of over onze service? Wij staan natuurlijk voor je klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Bel ons gerust eens op en wij staan je graag te woord. Daarbij voorzien wij je altijd van persoonlijk advies, zodat jij alleen de juiste artikelen aanschaft. Jouw scheetkussen bestel je bij Top 1 Toys!