Fop-artikelen

8 producten

Filter

8 producten

Filter

Houdt jouw kind wel van een grapje? Bekijk dan nu alle leuke fop artikelen van Top1Toys! Met deze onschuldige maar leuke fop artikelen kan jouw kleine nu de lolligste grappen uithalen. Pas maar op, want straks ben jij als ouder het slachtoffer! Deze producten zijn trouwens ook gewoon vermakelijk voor kleintjes om zelf mee te spelen. Of om vriendjes en vriendinnetjes van jouw dreumes cadeau te geven op verjaardagen bijvoorbeeld! Het zorgt in ieder geval altijd voor plezier en dat is natuurlijk waar Top1Toys de beste in is! Bekijk het assortiment aan fop spullen en ontdek van welke producten jouw kind gaat gieren!

Pranken met fop artikelen

Is jouw kind al wat ouder? Dan komt het woord ‘pranken’ je waarschijnlijk wel bekend voor. Pranken is het plannen en uitvoeren van grappen of praatjes, meestal om iemand anders te laten lachen of om iemand voor de gek te houden. En dat vinden kinderen helemaal geweldig! Pranken of een grapje uithalen met fop speelgoed is trouwens niet alleen heel leuk, maar het kan ook een manier zijn om creativiteit tot uiting te laten komen.

Fop speelgoed voor iedereen

Een grapje met iemand uithalen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Jij weet vast nog wel een goede grap die je misschien op de basisschool met je klasgenoten uithaalde! Of misschien gingen jullie de meesters en juffen samen wel pranken. Wie houdt er nu niet van om iemand te laten schrikken, bijvoorbeeld met een enge nep spin! Of gebruik tijdens verstoppertje de stemvervormer om iemand een beetje bang of juist ontzettend aan het lachen te maken! Fop artikelen zijn ook leuk om op een feestje neer te leggen. Bekijk daarom ook eens al onze andere feestartikelen, zodat je de party helemaal compleet kunt maken!

Fop artikelen kopen bij Top1Toys

Staat jouw kind al te springen om één van onze leuke fop artikelen? Dat is heel logisch want bij Top1Toys vind je de allergrappigste en vermakelijke producten, waar jouw kind sowieso een leuke speeltijd mee gaat beleven! Plaats daarom zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. En als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 24,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!