Fidget Toys

Producten 1-36 van 46

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 46

Pagina
Filter

Fidget toys zijn sinds een paar jaar erg gewild en dat is niet zonder reden. Het is namelijk ideaal om mee te friemelen of prutsen. Stilzitten was nog nooit zo leuk! Het is fijn om in beweging te zijn, maar soms kan dat even niet. Met de fidget toys komt dat helemaal goed. Je kan fidget speelgoed in je hand houden en er meespelen zonder dat iemand dat doorheeft. Zo heeft jouw kind altijd iets te doen! Dit speelgoed was oorspronkelijk bedoeld voor kinderen met een diagnose, maar tegenwoordig gebruikt iedereen het omdat het zo leuk is! De fidget toys werden echt populair toen ze toegestaan werden in het klaslokaal en sindsdien zijn ze er niet meer weg te denken. Luisteren naar de meester of juf is opeens een stuk leuker geworden!

Hoe werken fidget toys?

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat fidget toys werken, maar we weten allemaal dat het fijn is om ergens mee te prutsen als je je moet concentreren. Het fidget speelgoed van Top1Toys is hier perfect voor! Het helpt om de concentratie van jouw dreumes een boost te geven of juist om hem of haar te helpen om tot rust te komen. Fidget toys kunnen in allerlei situaties worden gebruikt. De Metallic Loopveer is een voorbeeld van een fidget toy dat gegarandeerd voor speelplezier zorgt. Plaats deze bovenaan de trap, geef het een klein tikje, en laat de magie maar komen!

Fidget toys voor iedereen

Over fidget toys wordt vaak gedacht dat dit alleen voor kinderen is, maar niets is minder waar! Het is fijn voor iedereen. Onze aandachtsboog wordt steeds korter, maar met dit speelgoed houd je je concentratie vast. Hiermee ben je namelijk bezig met twee dingen tegelijkertijd, zonder dat je dit doorhebt. Dit helpt erg goed om je aandacht bij die ene film, of vergadering te houden! En dat allemaal zonder dat anderen er last van hebben. Zo zijn ze naast leuk ook nog nuttig! Kijk bijvoorbeeld naar de Fidget Loopy Looper Flow! Perfect voor het creëren van een ontspannende ervaring. Of kijk naar de Knol Power Snapper Figure, leuk voor elke Enzo Knol fan!

Fidget toys kopen bij Top1Toys

Met de fidget toys van Top1Toys zit je sowieso goed. Wij hebben de beste varianten voor jullie uitgezocht! Als je vandaag nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen de favoriete variant van jouw kind de volgende werkdag bij jou thuis te leveren. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!