Make-up

Producten 1-36 van 41

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 41

Pagina
Filter

Heb je een chique feestje of wil je eens een middagje lekker tutten met je vriendinnen? Met de make-up van Top 1 Toys kun je jezelf en je vriendinnen prachtig opmaken. Probeer verschillende kleuren uit en match de make-up soorten met elkaar om er een mooi geheel van te maken. Jij bent er in ieder geval weer zeker van dat je goed voor de dag komt. Benieuwd naar al het make-up uit ons assortiment? Bekijk dan hier de make-up van Top 1 Toys!

Een make-up koffer vol

Kies een leuk kleurtje oogschaduw en voeg daar wat blush aan toe op je wangen. Nu nog een mooie kleur lippenstift en voilá, a star is born! Voor wie dit allemaal nog een beetje te veel van het goede is: we hebben ook gave kleurtjes nagellak! Er zijn genoeg manieren om je helemaal op te tutten voor een feestje. Wil je direct alles bij elkaar hebben en houden? Dan kun je natuurlijk kiezen voor de make-up koffer. Deze koffer is doorzichtig, zodat je gemakkelijk kunt zien wat erin zit. Natuurlijk kun je ook zelf een koffer met speelgoed make-up samenstellen met kindernagellak, unicorn make-up, of nep make-up speelgoed. Neem plaats aan de make-up tafel voor je kind en je kunt alles uittesten.

Een make-up koffer met make-up bestellen

Heb jij een mooie collectie uitgekozen? Dan kun je dit nu bestellen bij Top 1 Toys. Plaats alle producten in je winkelmandje en kijk gerust nog even in de rest van ons assortiment. Als je ervoor zorgt dat je bestelling voor 16:00 uur is geplaatst, zul je de make-up al de volgende werkdag in huis ontvangen. Je kunt jezelf dus direct optutten.

Meer weten over onze make-up?

Vragen over onze make-up of wil je meer weten over onze service? Raadpleeg dan nu onze klantenservice en wij vertellen je meer over de mogelijkheden. Altijd op de hoogte zijn van onze laatste trends en nieuwtjes? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op onze social media kanalen.