Badkamer accessoires

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Maak jouw badkamer sessie nog leuker met de badkameraccessoires van Top 1 Toys, want voor jonge kinderen is geen badkamer helemaal af met de juiste accessoires. Hier vind je de leukste accessoires en badsetjes van bijvoorbeeld Star Wars of Frozen. Voor iedereen is het weer een feest om een bad of douche te mogen nemen met de badkamer accessoires uit ons assortiment. Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt met allerlei bruisballen en overige accessoires. Je vindt het op deze pagina.

Bruisballen en ander accessoires

Met bruisballen wordt een bad een groot feest. Het ruikt niet alleen lekker, maar het water uit je bad krijgt ook nog een prachtige kleur. En het allerleukste van onze bruisballen? Je kunt ze helemaal zelf maken! Leg jezelf helemaal in de watten met de heerlijke bruisballen van Meisje Djamila die jij zelf hebt gemaakt en je zult zien dat er een prachtige unicorn tevoorschijn komt. Voor de kleintjes onder ons is een Potje en krukje natuurlijk erg belangrijk. Je eerste zelfstandige plasje wil je natuurlijk graag doen op een Fisher-Prince koninklijk potje, zodat je aan iedereen trots kan vertellen dat je zelf naar de wc kan gaan. Deze kun je standaard neerzetten in je badkamer want hij komt elke dag weer goed van pas.

Bestel je bruisballen online

Bruisballen en andere accessoires voor de badkamer bestel je bij Top 1 Toys. Alles wat je graag wilt hebben kun je in je winkelmandje plaatsen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is bestellen en afrekenen voor 16:00 uur. In dit geval wordt je bestelling namelijk de volgende werkdag al thuis afgeleverd. Je kunt dus direct een heerlijk bad nemen met een magische bruisbal.

Vragen over ons aanbod?

Wil je meer weten over de bruisballen die je zelf kunt maken of andere producten voor de badkamer? Per product vind je nog een omschrijving met meer informatie. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van het passende antwoord en helpen je graag verder. Wij raden je ook aan om je eens in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Daar houden wij je namelijk altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes. Bestel nu bruisballen online bij Top 1 Toys en geniet.