Electro Basisschool Groep 3 & 4

17,99
Ontdek de wondere wereld van leren met "Electro Basisschool Groep 3 & 4", het ultieme educatieve spel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden! Dit interactieve spel biedt een leuke en spannende manier om alles te leren over taal, rekenen, natuur, Engels en vele andere schoolthema's. Het is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij wat kinderen leren tijdens het derde en vierde jaar op de basisschool.

In de set vind je:
  • Een elektromodule voor interactieve leerervaringen.
  • 12 leerrijke kaarten met uiteenlopende onderwerpen.
  • Kleurrijke spelregels voor eenvoudige begeleiding.

Hoe werkt het:
Met een innovatieve elektronische pen kunnen kinderen zelfstandig oefeningen en vragen oplossen. Zodra ze het juiste antwoord aanraken, ontvangen ze onmiddellijk visuele en/of auditieve feedback, wat zorgt voor een stimulerende en belonende leerervaring.

Inclusief 2 x (LL44) batterijen, dus je kunt direct aan de slag! "Electro Basisschool Groep 3 & 4" maakt leren niet alleen leuk maar ook interactief, waardoor kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Een ideale manier om thuis of in de klas kennis en vaardigheden te versterken! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml