Electro Basisschool Groep 1 & 2

Bespaar 17%
14,98 Adviesprijs 17,99
Met Electro Basisschool Groep 1&2 bereid je je kleintje voor op de avonturen van groep 1 en 2 op de basisschool! Dit educatieve spel is het perfecte cadeau voor een kind dat binnenkort aan dit spannende schoolavontuur begint. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, bevat het meer dan 350 opdrachten op 3 verschillende niveaus.

Electro Basisschool Groep 1&2 is eenvoudig en leuk! Met behulp van de rode en blauwe kabels verbind je elke vraag met het juiste antwoord. Als je het juist hebt, zal het lampje vrolijk oplichten. Dit spel bevat 12 grote kaarten met opdrachten die zich richten op verschillende leergebieden voor kleuters:

- Groep 1: kleuren, vormen en silhouetten
- Groep 2: tellen, overeenkomsten, tegenstellingen en letters
- Op weg naar groep 3: leren over tijd en de eerste stappen in lezen

Spelen met Electro Basisschool Groep 1&2 stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen. Het is niet alleen leuk voor nu, maar ook een nuttige voorbereiding voor de toekomst. Electro van Jumbo heeft al vele jaren educatieve thema's gecombineerd met slimme elektronica om kinderen te helpen spelenderwijs te leren over kleuren, vormen, silhouetten, letters, tijd, tellen, structuren en andere schoolgerelateerde onderwerpen.

Dit spel is ontworpen voor één speler, maar kan ook leuk zijn om samen met anderen te spelen. De speeltijd bedraagt ongeveer 15 minuten en het wordt geleverd inclusief 2x AG13 (LR44) 1,5V batterijen. Maak leren leuk en bereid je kind voor op een succesvolle start op school met Electro Basisschool Groep 1&2!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml