Driewieler 4 In 1 Smart Trike Vanilla Rood

€ 79,99
inclusief BTW
Omschrijving
De 4-in-1 Vanilla trike van SmarTrike is perfect voor kinderen van 10 tot 36 maanden. De Vanilla trike stuurt makkelijk dankzij de Touch Steering® technologie en is aan te passen aan de ontwikkeling van je kindje met vier verschillende stages. Het grote zwenkwiel aan de voorkant zorgt voor precisie tijdens het sturen. De afneembare overkapping beschermt tegen UV-straling en de afneembare opbergtas is handig voor jou en is handig tijdens de uitjes van jou en je kleintje. De Vanilla trike is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stage 1 Peutermodus: Vanaf 10 maanden kan je kindje veilig de voetsteunen gebruiken en rechtop zitten in het gevoerde zitje.
Stage 2 Begeleid Rijden: Vanaf 18 maanden kan je kindje zelf rechtop zitten. Je kunt de safety bar verwijderen, waardoor je kindje een gevoel van vrijheid krijgt.
Stage 3 Het Fietsen Oefenen: vanaf 24 maanden kun je de Vanilla trike ombouwen tot een oefenfiets, waarmee je kindje zelf leert te fietsen.
Stage 4 Klassieke Driewieler: Vanaf 30 maanden kun je de stuurstang verwijderen en de Vanilla veranderen in een onafhankelijke driewieler. Hiermee kan je kindje fietsen en sturen zonder jouw begeleiding.

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Driewieler 4 In 1 Smart Trike Vanilla Rood
Meer informatie
Art.nr. 701-2500
Product inschakelen Ingeschakeld
EAN Code 4897025796805
Materiaalsoort Combi
Lengte verpakking 59 cm
Breedte verpakking 22 cm
Hoogte verpakking 43 cm
Leeftijd 0 - 12 maanden
Aanbevolen leeftijd 10 maanden
Gebruik Buiten
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m
Soort banden Massieve banden
Aantal wielen 3 wielen