Hoe Tem Je Een Draak 3 Speelgoed

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Hoe tem je een draak 3

In de derde film van ‘Hoe tem je een draak’ is Hikkie de leider van Berk en vindt Toothless een partner. Als er gevaar dreigt wordt Hikkies leiderschap op de proef gesteld. Hij vlucht samen met Toothless naar een verborgen wereld waarvan geacht werd dat die een mythe was. Speel de avonturen uit de film nu na met dit gave speelgoed, exclusief verkrijgbaar bij Top 1 Toys!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Beleef je eigen avonturen met de speelfiguren van Hoe tem je een draak 3!

Ga met Hikkie en Tootless mee in het derde avontuur van ‘Hoe tem je een draak’. Hikkie is nu de leider van Berk, maar zijn leiderschap wordt op de proef gesteld. Ondertussen vind Toothless een partner. Uiteindelijk moeten ze samen vluchten naar een verborgen wereld waarvan gedacht werd dat die een mythe was. Samen vechten ze tot het eind om alles waarvan ze houden te beschermen.

 

Met het speelgoed op deze pagina kan je de gevechten en avonturen uit ‘Hoe tem je een draak 3’ zelf naspelen! Speel als draak of Viking en beleef de leukste momenten uit de film opnieuw. Ook de nieuwe draak ‘Lightfury’ is verkrijgbaar in deze serie. Reis samen met Hikkie af naar de verborgen wereld en vecht samen met hem en Toothless. Nu exclusief verkrijgbaar bij Top 1 Toys, nummer één in speelgoed!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder