Domino Express Starter Lane

11,99
Maak een langere baan met 60 extra stenen, een labyrint met z'n duivelse bal en een golf om extra volume aan te brengen in je bouwwerk!

GESCHIEDENIS
Domino is van oorsprong een legspel met steentjes waarop 1 tot 6 stippen te zien zijn per helft. Elke helft heeft een eigen ‘cijfer’. Het is in dit spel de bedoeling om de spellen zo aan elkaar te leggen dat de cijfers overeenkomen met elkaar en een rij vormen. Van dit spel is in het verleden verschillende versies gemaakt.
Een andere manier van spelen met de dominostenen is om ze achter elkaar rechtop neerzetten. Als er dan 1 steen omvalt, zorgt deze dat de volgende omvalt, die op zijn beurt weer de volgende aantikt, enzovoorts. Dit heet het domino-effect.
Later zijn spelletjesfabrikanten daarop in gaan haken en hebben ze de huidige versie van domino ontwikkelt, waarbij vele kleurtjes, extra sets en hulpmiddelen worden aangeboden.
Ook was er voorheen Domino Day, waarbij in teams werd gestreden om het wereldrecord te vestigen van meeste omgegooide dominostenen in 1 baan. Hierbij werden vaak hele kunstwerken gemaakt rond het thema wat er dat jaar was.

VERGELIJKBARE SETS
Goliath heeft nog andere sets voor Domino, zoals Amazing Looping en Ultra Power! Bekijk die spellen ook op de webshop!

Inhoud:
  • 60 dominostenen
  • Labyrint
  • Golf

Domino Express Starter Lane is geschikt voor minstens één speler vanaf zes jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml