Disney Princess Mini Prinses Met Voertuig Assorti

€ 21,99 € 14,95
inclusief BTW
Van dit product zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is helaas vooraf niet mogelijk om een specifieke variant te kiezen.
Omschrijving
Beleef de mooiste sprookjes opnieuw met het assortiment Assepoester en Sneeuwwitje koetsen.

In Assepoesters koets speelset kunnen kleine dromers Assepoester laten rijden in haar koets in de vorm van een glazen muiltje – net zo prachtige gemaakt als de glazen muiltjes die zij op die sprookjesachtige avond naar het bal droeg! De pony die haar koets trekt is geïnspireerd op haar muizenvriendje Gus Gus uit de film! Maak haar outfit af met het inbegrepen pompoentasje dat ze zelf kan dragen – om haar eraan te herinneren dat ze vóór middernacht thuis moet zijn!

In Sneeuwwitjes koets speelset kunnen kleine dromers Sneeuwwitje laten rijden in haar snoezige, door een hertje getrokken koets, met een ingebouwd taartvormig stoeltje. Leg de appels in de mand voor op de koets om te spelen dat ze teruggaat naar huis met heerlijk vers geplukt fruit! Elke speelset afzonderlijk verkrijgbaar.

Meisjes blijven heerlijk bezig door de kenmerkende outfits van de prinsesjes te veranderen en versieren met de inbegrepen klik-in onderdelen. Zij kunnen ook de gemakkelijk combineerbare klik-in onderdelen en outfits van andere popjes gebruiken (andere klik-in onderdelen en afneembare outfits zijn inbegrepen bij andere poppen en speelsets, afzonderlijk verkrijgbaar) en zo hun eigen sprookje bouwen!

Dit artikel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Disney Princess Mini Prinses Met Voertuig  Assorti
Sale
Meer informatie
Art.nr. 571-0533
EAN Code 5010993368419
Merk Serie Disney Princess
Materiaalsoort Kunststof
Lengte 25 cm
Breedte 5 cm
Hoogte 30 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Meisjes
Thema Disney Princess
Promotie type Sale