Disco Glitterlamp 35 Cm

19,99
Breng een betoverende sfeer naar je kamer met de Disco Glitterlamp van 35 cm! Deze lamp belooft schitterende momenten vol magie en kleurrijk plezier. Schakel de lamp in en zie hoe de glitters elegant door de lamp zweven, waardoor een prachtig schouwspel van beweging en licht ontstaat. De kleur van de lamp wisselt, waardoor een adembenemend regenboogeffect de ruimte vult. Waar ga jij deze fonkelende schoonheid neerzetten?

De Disco Glitterlamp is niet alleen visueel verbluffend, maar ook eenvoudig te gebruiken. De lamp werkt op drie meegeleverde AA/R6 batterijen, zodat je direct kunt genieten van het betoverende schouwspel. Voor extra gemak is de lamp ook aansluitbaar op USB met een DC 4.57V adapter (niet inbegrepen), zodat je kunt kiezen hoe je de magie tot leven wilt brengen.

Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, is de Disco Glitterlamp een gegarandeerde hit voor jonge enthousiastelingen. Creëer je eigen magische ruimte en laat de schittering beginnen met deze betoverende Disco Glitterlamp van 35 cm!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel watt is het verbruik van de Disco Glitterlamp?

De Disco Glitterlamp verbruikt 5 watt.

trustpilot-product.phtml