Clementoni disney princess 4 in 1 puzzel 12, 16, 20, 24 stukjes

6,99
Ontdek de magische wereld van Disney Princess met deze 4-in-1 puzzelset, perfect voor kleine handjes en nieuwsgierige geesten! Speciaal ontworpen om mee te groeien met uw kind, biedt deze set vier verschillende puzzels die variëren in moeilijkheidsgraad, met 12, 16, 20 en 24 stukjes. Elke puzzel is een nieuwe uitdaging en een nieuwe kans om vaardigheden te ontwikkelen.

Wat elke puzzel uniek maakt, is de vrolijke afbeelding van de Disney Prinsessen die erop staat. Met elke puzzel ontdekt uw kind een ander avontuur van Disney Princess, waardoor hun verbeelding wordt geprikkeld en hun interesse in het oplossen van puzzels wordt aangewakkerd. De afbeeldingen verschillen van puzzel tot puzzel, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Deze puzzel is een geweldige manier om fijne motoriek, probleemoplossing en observatievaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze genieten van urenlang speelplezier.

Geef uw kind het cadeau van creatief en educatief speelplezier met de 4-in-1 Disney Princess puzzelset. Een must-have voor elk jonge Disney Princess fan, klaar om de wereld van puzzels te verkennen! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml