Casuelle Make Up Koffer Roze Met Vlinder Finish

Bespaar 26%
16,98 Adviesprijs 22,99
Betreed de betoverende wereld van glamour en schoonheid met de Casuelle Make Up Koffer in een prachtige roze kleur met een schitterende vlinder finish. Deze aluminium make-up koffer is een droom die uitkomt voor elke jonge make-up liefhebber en biedt een scala aan kleuren en tools voor creatief spel. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze betoverende make-up koffer:
  1. Stijlvol ontwerp: De koffer is versierd met een schitterende vlinder-print, waardoor het niet alleen een praktisch accessoire is, maar ook een modieuze toevoeging aan de speelruimte.
  2. Uitgebreide make-up collectie: Open de koffer en ontdek een kleurrijke wereld van make-up, waaronder verschillende tinten oogschaduw, rouge en lipgloss. Hiermee kunnen jonge make-up artiesten eindeloze looks creëren.
  3. Handige accessoires: De koffer bevat diverse kwastjes die speciaal ontworpen zijn voor het aanbrengen van make-up, waardoor kinderen zich echt als een professionele visagist kunnen voelen.
  4. Ingebouwde spiegel: Het deksel van de koffer is voorzien van een handige spiegel, waardoor kinderen hun creaties kunnen bewonderen en perfectioneren.
  5. Geschikt voor kinderen: Deze make-up koffer is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt een veilige en speelse manier om de wereld van make-up te verkennen.
De Casuelle Make Up Koffer Roze Met Vlinder Finish is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een bron van vermaak en creativiteit voor jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in make-up. Laat hun verbeelding bloeien terwijl ze experimenteren met kleuren en looks in een veilige en speelse omgeving.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml