Zwembaden

Producten 73-73 van 73

Pagina
Filter

Producten 73-73 van 73

Pagina
Filter

Zwembad kopen

Op een warme zomerdag hebben jij en je kinderen waarschijnlijk behoefte aan een verfrissende duik. Je kunt hiervoor natuurlijk naar het zwembad of naar een meertje gaan, maar je kunt ook een eigen zwembad kopen. Zo kun je gewoon in de tuin blijven en heb je geen last van de drukte bij het plaatselijke zwembad. Wil je je eigen zwembad kopen? Dan heb je veel keus. Je kunt bijvoorbeeld een zwembad kopen met pomp, een opblaaszwembad, een groot familiezwembad of een klein kinderzwembad. Je moet een zwembad kopen dat bij jouw verwachtingen van het zwembad past. Ook moet je genoeg ruimte in de tuin hebben. Lees hier meer en krijg hulp bij het zwembad kopen.

Zwembad kopen voor kinderen

Ben je op zoek naar een kinderzwembad? Dan is het de leeftijd hierbij erg belangrijk. Kunnen de kinderen al zwemmen, dan kun je gerust een wat groter en vooral dieper zwembad kopen. De diepste zwembaden die we verkopen zijn meer dan een meter hoog, wat dus ongeschikt is voor jonge kinderen, omdat ze hier niet met hun voeten bij de grond kunnen. Zij zullen een stuk meer lol beleven wanneer ze in een peuterbadje kunnen prutten. Als de kinderen wat ouder zijn en hun eerste zwemdiploma’s hebben, zullen ze het ook heerlijk vinden om in een wat dieper zwembad af te koelen.

Tips voor zo min mogelijk water verspilling

Zo’n eigen zwembad voor in de tuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar gebruikt ook veel water. Daarvan is nu juist vaker een tekort geweest de afgelopen zomers. Gebruik het water daarom spaarzaam. Bij jonge kinderen heb je meestal maar heel weinig nodig. Dit kun je meteen voor de plantjes gebruiken. Zorg er dan wel voor dat je er geen chloortabletten in doet, want hiervan gaan de planten dood. Daarnaast kun je chloortabletten en een afdekzeil gebruiken om het water langere tijd in het zwembad te kunnen laten zitten. Tot slot bestaan er ook zuiveringspompen, waarmee je het water schoon kunt maken in plaats van het te vervangen.

Handige accessoires

Naast dat je bij ons een zwembad kunt kopen, hebben we ook een aantal andere handige accessoires in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan chloortabletten. Door deze in het water te doen, blijft het water hygiënischer en kun je meerdere dagen hetzelfde water gebruiken. Perfect tijdens een warme week in de zomer. Wanneer je daarnaast ook een afdekzeil gebruikt, voorkom je ook dat er zooi en ongedierte in het water komt wanneer jullie het zwembad hebben verlaten. Is er toch viezigheid in het water gekomen? Met een onderhoudsset kun je blaadjes uit het water scheppen en de bodem met een speciale stofzuiger reinigen. Wil je tot slot een wat groter zwembad kopen? Koop er dan ook meteen ondertegels bij die je op de bodem kunt leggen om deze te beschermen.

Zwembad kopen bij Top1Toys

Wil je graag een opblaas zwembad kopen? Bij Top1Toys ben je dan aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment met de meest uiteenlopende zwembaden. Je kunt gewoon een blauw of gekleurd zwembad kopen, maar je kunt bij ons ook een thema zwembad kopen. Denk bijvoorbeeld aan een Unicorn zwembad, of een zwembad met allemaal zeedieren of met Paw Patrol erop. De meeste zwembaden zijn online te bestellen en heb je een dag later al in huis. Perfect wanneer het onverwacht mooi weer wordt en je nog even snel een zwembad wilt aanschaffen. Ook kun je zien in welke fysieke winkels je het zwembad kunt kopen.