Zwembaden

Een eigen zwembad in de tuin? Dat kan! Welke wil je? Een opblaaszwembad die je snel kan opzetten? Of een groot zwembad met frame die de hele zomer kan staan? Hier bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie zwembaden van bekende merken zoals Bestway, Intex en Summer Waves.

Producten 1-36 van 76

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 76

Pagina
Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

In de zomerperiode is het natuurlijk heerlijk om afkoeling te zoeken in een zwembad. Maar wat nou als dit zwembad gewoon bij jou in de tuin staat? Je kunt op elk gewenst moment van de dag even afkoeling zoeken in het water. Je hoeft voor een zwembad dus niet meer van huis. Zwembaden zijn er voor jong en oud, zodat iedereen plezier kan beleven in het water. Voor de kleinsten zijn er diverse baby- en pierenbadjes in vrolijke kleuren. Voor de rest van de familie zijn er verschillende familiezwembaden. De opblaasbare zwembaden staan het snelst klaar maar de zwembaden met een stalen frame zijn steviger. Wat heeft jouw voorkeur? Je vindt ons assortiment met zwembaden op deze pagina!

Een opblaaszwembad of kinderzwembad?

Naast een opblaaszwembad of een kinderzwembad vind je natuurlijk bij Top 1 Toys ook zwembadaccessoires zoals grondzeilen, afdekhoes zwembad, zwembadpompen en waterverzorgingssets. Ook zwembad speelgoed mag natuurlijk niet ontbreken, zodat jij tijdens het zwemmen ook heerlijk kunt spelen. Zet eventueel ook nog een klein baby zwembadje neer zodat iedereen met warme temperaturen kan afkoelen in een laagje water.

Bestel zwembaden online!

Summer Waves, Intex en Bestway Opblaaszwembaden en kinderzwembaden bestel je gemakkelijk en veilig bij Top 1 Toys! Zit het warme weer er al aan te komen? Wacht dan niet te lang en bestel direct je zwembad online! Doe dat voor 16:00 uur, want dan ontvang je het zwembad al de volgende werkdag in huis. Je hoeft dus niet meer naar een openbaar zwembad en kunt genieten van afkoeling in je eigen tuin met daarbij ook nog eens leuk zwembad speelgoed.

Vragen over ons opblaaszwembad of kinderzwembad?

Onze zwembaden zijn natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit, maar wil je meer weten over onze zwembaden? Dan helpt onze klantenservice je natuurlijk verder! Bel ons gerust even op of stuur een mailtje en wij beantwoorden het zo spoedig mogelijk. Hierdoor kun jij een goede afweging maken en het juiste zwembad aanschaffen voor in jouw tuin. Zwembaden kopen doe je dus bij Top 1 Toys!