Watersproeier

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Watersproeier kind

Zodra de warme zomerdagen weer op de loer liggen, is het tijd om een beetje verkoeling te zoeken. De ventilator of airco gaat binnen weer aan, maar buiten beleven jouw kinderen de meeste waterpret. Van waterballonnen tot een watersproeier voor een kind; voor de kids is het altijd één groot feest! Zet de watersproeier voor de kinderen in de tuin, en ze zijn er de hele middag zoet mee. Bij Top1Toys hebben we veel keuze voor een watersproeier voor een kind. Ook ronddraaiende watersproeiers behoren tot ons assortiment. Benieuwd? Bekijk snel het veelzijdige aanbod bij Top1Toys!

Ronddraaiende watersproeier voor kinderen

Bij Top1Toys kun je terecht voor het leukste (water)speelgoed en de leukste spelletjes voor jong en oud. Voor de hele familie koop je spellen waar je nog jaren plezier van beleeft. Het waterspeelgoed biedt kinderen de mogelijkheid om verkoeling te zoeken tijdens warme dagen. In de collectie vind je verschillende watersproeiers voor kinderen om de leukste waterpret mee te beleven. Bijvoorbeeld een watersproeier voor een kind dat lekker actief is en het fantastisch vindt om rondjes door de tuin te rennen. De ronddraaiende watersproeier voor een kind is makkelijk aan te sluiten op de tuinslang en kraan. Ondanks het compacte en kleine formaat kunnen de kinderen toch helemaal kletsnat worden met deze watersproeier voor een kind. De sproeier spuit het water in rondjes in de lucht waardoor je niet weet welke kant de stralen opgaan. De kinderen kunnen de sproeier ontwijken of er juist expres doorheen rennen. Waar geeft jouw kind de voorkeur aan?

Octopus en kwal watersproeier speelgoed

Een watersproeier is het perfecte speelgoed voor kinderen. Het is simpel, maar toch beleven de kinderen er veel plezier van. Hoewel het het belangrijkste is dat een watersproeier voor een kind goed werkt, is het mooi meegenomen als de sproeier er bovendien leuk uitziet. Ook daar hebben wij bij Top1Toys aan gedacht; het oog wil immers ook wat! Wij hebben een watersproeier voor een kind in de vorm van een kwal of een octopus. De octopus laat zijn tentakels los en het water spuit alle kanten op. De tentakels bewegen in onverwachte richtingen waardoor het voor extra veel plezier zorgt voor de kinderen. Ook de kwal speelgoed watersproeier is een goede aankoop waar jij en jouw kinderen geen spijt van zullen krijgen. Uit het topje van z’n kruin spuit de kwal het water omhoog. Ook deze watersproeier voor een kind is makkelijk aan te sluiten aan een tuinslang.

Watersproeier kind bestellen bij Top1Toys

Heb je een leuke watersproeier voor je kind kunnen vinden? Bestel het dan vandaag nog eenvoudig en snel online bij Top1Toys. Bestel je voor meer dan €19,99, dan wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Als je bestelling vóór 16:00 uur geplaatst is, heb je de sproeier de volgende werkdag al in huis.

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten of de levering? Onze klantenservice medewerkers staan voor je klaar. De goedlachse medewerkers zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur om al je vragen te beantwoorden.