Zwemmen en waterspeelgoed

Waterpret maakt de zomer van kinderen compleet. Of je nu een zwembad in de tuin hebt of gaat voor een uitgebreid watergevecht: wij hebben een groot assortiment waterspeelgoed die de zomer van je kind compleet maakt.

Producten 109-144 van 276

Filter

Producten 109-144 van 276

Filter

Waterpret maakt de zomer van kinderen compleet. Of je nu een zwembad in de tuin hebt of gaat voor een uitgebreid watergevecht: wij hebben een groot assortiment waterspeelgoed die de zomer van je kind compleet maakt.

Waterspeelgoed voor waterpret

Bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie waterspeelgoed voor buiten, ontworpen om kinderen van alle leeftijden te vermaken tijdens warme zomerdagen. Je hebt niet per se een zwembad nodig om te genieten van ons waterspeelgoed. Veel van onze waterspeelgoedartikelen zijn geschikt voor gebruik in de tuin, waardoor kinderen urenlang plezier kunnen beleven zonder een zwembad nodig te hebben.

  • Waterballonnen en waterpistolen: een watergevecht in de achtertuin is altijd een goed idee. Met verschillende soorten waterpistolen, in diverse maten en van verschillende merken, zit er voor elke leeftijd een waterpistool tussen.
  • Waterglijbanen: onze waterglijbanen vallen bij alle leeftijden in de smaak. Organiseer buikschuif wedstrijdjes op een waterglijbaan voor één of zelfs twee personen.
  • Sproeiers: een sproeier is een essentieel element voor in je tuin tijdens warme zomerdagen. Sproeiers kunnen een toevoeging zijn aan jouw waterparcour en bij verschillende spellen.
  • Zandwatertafels: met een multifunctionele water- en zandtafel in de tuin, kan jouw kind met water én zand spelen. Zo haal je het plezier van het strand naar je achtertuin.
  • Zand en strand: ook voor een dagje strand hebben wij het juiste speelgoed in huis. Bouw zandkastelen, waterbanen of graaf de diepste kuil met onze emmers en schepjes. Je kan ook kiezen voor een actieve dag op het strand met onze beachball sets óf bodyboards en duiksets voor in de zee.

Waterspeelgoed voor het zwembad

Heb je een zwembad in de tuin? Ook hiervoor hebben wij verschillende wateraccessoires die zorgen voor nog meer plezier in het zwembad.

  • Opblaasbaar waterspeelgoed: in een zwembad mogen opblaasfiguren natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vind je verschillende luchtbedden en opblaaseilanden. Door de diverse groottes, kleuren en vormen is er voor elke leeftijd én elk speeldoel iets te vinden.
  • Duik- en snorkelsets: met de juiste duikbril en bijpassende snorkel kunnen verschillende duikspelletjes worden gedaan in jouw zwembad. Bekijk hiervoor ook de wateraccessoires, voor duikobjecten zoals duikstaafjes.

Zwembad kopen

Naast waterspeelgoed, zijn er ook diverse zwembaden bij Top1Toys verkrijgbaar. Door de verschillende maten en vormen, zit er altijd eentje tussen die in jouw tuin past. Bekijk onze zwembadaccessoires zodat je lang kan genieten van een schoon zwembad.

Ontdek het waterspeelgoed bij Top1Toys

Of je nu op zoek bent naar waterspeelgoed voor een peuter of kind: ons assortiment is voorzien van waterspeelgoed voor verschillende leeftijden. Plaats je bestelling eenvoudig via onze webshop. Bij een besteding van €19,99 of meer, krijg je je bestelling gratis thuisbezorgd. Als je je bestelling plaatst voor 16:00 uur, heb je je waterspeelgoed de volgende dag in huis. Voor vragen over onze producten kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor je klaar!