Waterglijbanen en sproeiers

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Je kent het vast: buikschuiven. Het wordt veelal gedaan op campings als het zonnig weer is. Maar wie zegt dat je dat thuis in je tuin niet kan doen? De waterglijbaan van Top1Toys is het levende bewijs dat jij ook jouw tuin kan omtoveren tot een groot waterfestijn voor de kinderen. Een beetje zeep en een sproeier, en de kinderen zijn klaar om over de waterglijbaan te glijden. Bij Top1Toys bieden wij verschillende waterglijbanen aan, bijvoorbeeld opblaasbare waterglijbanen voor 1 of twee personen. Benieuwd? Bekijk snel de waterglijbaan op deze productpagina!

De meeste waterpret beleef je met een waterglijbaan

Er zijn verschillende manieren om verkoeling op te zoeken voor de kinderen. Je kunt naar het lokale zwembad gaan, de sproeier aan zetten of een waterballonnen gevecht voor ze organiseren. Als de kinderen nog klein zijn en nog geen zwemdiploma’s hebben, dan ben je als ouder alleen maar aan het opletten of ze niet zonder bandjes in het diepe springen. Daarom kan het een goede uitkomst zijn om zelf, in eigen tuin, een waterfestijn te organiseren. Dat kan je makkelijk doen met een waterglijbaan van Top1Toys. Je pompt de waterglijbaan op, zet de sproeier erop inclusief wat zeep, en ze zijn klaar om te glijden! De kinderen zijn de hele middag zoet zonder dat je er de hele tijd op hoeft te letten. Lekker veilig in eigen tuin.

Opblaasbare waterglijbaan

Door een zeil op de grond te leggen zou je ook makkelijk een waterglijbaan kunnen maken. Maar op het moment dat de kinderen op hun buik glijden, kunnen ze zich snel bezeren, met blauwe plekken op de heupen, knieën en voeten als gevolg. Bij Top1Toys hebben we daar iets op bedacht: de opblaasbare glijbaan. Hierdoor glijden de kinderen niet direct over de grond, waardoor ze zich minder snel zeer zullen doen. De opblaasbare waterglijbaan is verkrijgbaar in een baan voor 1 of 2 personen. Met de tweepersoons waterglijbaan kun de kids met z’n tweeën tegelijk glijden. Perfect, om te kijken wie het snelste naar de andere kant glijdt. Deze baan is maar liefst 5 meter lang, extra veel waterpret dus!

Waterglijbaan online bestellen

Ben je op zoek naar een geschikte waterglijbaan voor in de tuin? Dan ben je bij Top1Toys aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in speelgoed, spelletjes en knutselmateriaal. Bestel je een waterglijbaan bij Top1Toys dan ben je verzekerd van goede service en een snelle levering. Als je vandaag je bestelling plaatst vóór 16:00 uur, dan heb je de glijbaan de volgende werkdag al in huis.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over één van de producten of de levering? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Zij kunnen je ook een advies geven over de producten of helpen bij het vinden van een geschikte glijbaan. Onze vriendelijke klantenservice medewerkers zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur.