Bodyboard

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Niets is zo leuk als in de zomer met het hele gezin een dag naar het strand te gaan. Hoewel het strand talloze opties tot vermaak biedt, kan het nog wel eens gebeuren dat jouw kinderen verveeld raken. Met een bodyboard is dit probleem direct opgelost! Een bodyboard biedt dagenlang speelplezier: een kleine golf is al genoeg om van dit board gebruik te maken. Als jij voor je kinderen een bodyboard wilt bestellen, is Top 1 Toys precies wie je nodig hebt. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende bodyboards. Neem eens een kijkje!

Wat is een kinder bodyboard?

Voordat jij een kinder bodyboard aanschaft voor je kinderen, is het begrijpelijk dat je eerst wil weten wat het precies is en hoe het werkt. Een bodyboard is een soort surfboard: de bedoeling is dat je hierop gaat liggen en je mee laat bewegen met een golf. Het grote verschil met een surfboard is dan ook dat het hier de bedoeling is dat je gaat staan: bij een bodyboard is dit niet het geval. De peddelbeweging die je maakt is vrijwel hetzelfde, maar zodra je een goede golf gevonden hebt, blijf je liggen en laat je je meebewegen. Balans is dus een stuk minder belangrijk, waardoor bodyboarden een stuk makkelijker is. Hierdoor beleven de meeste kinderen ook een stuk meer plezier aan bodyboarden t.o.v. surfen.: het is simpel te leren en laat direct resultaat zien. Daarnaast is bodyboarding ook een hele mooie eerste stap naar het uiteindelijke surfen: het leert je de basis namelijk al wel enigszins.

Het perfecte bodyboard kind

Het vinden van het perfecte bodyboard voor je kind om mee te zwemmen kan best lastig zijn, omdat er veel verschillende soorten en exemplaren zijn. Hier bij Top 1 Toys wordt deze zoektocht echter een stuk makkelijker. Wij houden rekening met de volgende eisen:

  • Design: bij Top 1 Toys vind je hele simpele bodyboards, maar ook in leuke designs. Zo vind je hier een bodyboard van Frozen, Spiderman of Mario, maar ook in leuke tropische prints, die perfect aansluiten op jouw vakantie.
  • Maat: niet elk bodyboard is even groot. Een volwassen persoon zal een groter board nodig hebben dan een kind. Bij Top 1 Toys vind je alleen bodyboards voor kinderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of het board te groot is!
  • Budget: natuurlijk zijn er verschillende budgets voor bodyboards. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over of jij het board wel betalen kunt: bij ons beginnen de prijzen al vanaf €19.99!

Bodyboard bestellen bij Top 1 Toys!

Heb jij het perfecte bodyboard gevonden? Bestel deze dan direct! Dit kan zowel via onze website als in de winkel: op de productpagina van al onze bodyboards staat of deze aanwezig zijn in de dichtstbijzijnde winkel vanaf jouw locatie. Zo weet jij zeker dat jij je board vandaag al in huis hebt! Is dit niet het geval? Dan vind je hier ook de leverdatum, zodat je ook weet wanneer je deze in huis hebt. Onze medewerkers doen hun uiterste best om jou zo snel mogelijk van jouw bodyboard te voorzien. Wacht dus niet langer!