Let op! Wegens drukte bij de vervoerder kan uw pakket langer onderweg zijn.

Steps

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Op de step naar school of door de straat? Je bent nog nooit zo snel geweest! De meeste moderne steps hebben een strak, minimalistisch ontwerp waardoor ze er cool uitzien. Je kunt ook allerlei tricks uithalen met deze scooters, net als met een skateboard. Ga jij de uitdaging aan? Een step is een leuk vervoersmiddel die je ook kunt gebruiken om heerlijk mee buiten te spelen. Hierbij ben je ook genoeg in de buitenlucht, dus het is ook nog eens gezond. Benieuwd naar de steps uit ons assortiment? Je vindt ze hier!

Kinderstep van Top 1 Toys

Wij bieden je een ruim assortiment met kindersteps voor verschillende leeftijden. Zo hebben wij een kinderstep voor 3 jaar, kinderstep voor 4 jaar en kinderstep voor 5 jaar. Hierdoor kun jij voor kinderen van verschillende leeftijden steps aanschaffen. Neem bijvoorbeeld onze Frozen aluminium step, de step met drie wielen, een autoped in verschillende kleuren en nog veel meer. Je hebt een ruime keuze, zodat jij de beste step kan uitkiezen die helemaal aansluit op jouw wensen en waar jij tricks mee kunt uithalen tijdens het buitenspelen.

Steps online bestellen

Bestel nu jouw kinderstep bij Top 1 Toys en profiteer van vele voordelen. Zorg ervoor dat jouw bestelling voor 16:00 uur geplaatst is, want dan ontvang je de kinderstep al de volgende werkdag in huis. Bij een minimale bestelwaarde van €20,- vervallen de verzendkosten, dus bekijk ook nog eens gerust de rest van ons buitenspeelgoed.

Meer informatie over onze steps

Wil je meer weten over onze steps? Ben je benieuwd naar de veiligheid hiervan of heb je een vraag over onze service? Dan raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen en voorzien je van een passend advies, zodat je binnenkort een mooie nieuwe step kunt aanschaffen. Kindersteps kopen doe je bij Top 1 Toys!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder