Opblaasfiguren

Heerlijk dobberen op het water met een luchtbed of zwemband? Dat kan! Welke wil je? Vrolijke opblaas figuren zoals een unicorn, pizza punt of een ijsje? Of een groot opblaaseiland waar je met je vrienden in kan zitten? Hier bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie luchtbedden, zwembanden en zwembandjes van bekende merken zoals Bestway, Intex, Alert Splash en Summer Waves.

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter
 1. budget
  Luchtbed Pizza 180 cm
  Luchtbed Pizza 180 cm
  17,99 14,00
 2. budget
  Zwemring Flamingo 119 Cm
 3. budget
  Zwemring IJs 119 Cm
 4. budget
  Zwemring Lama 119 Cm
 5. van / voor
  Opblaaseiland Flamingo 310X270X175 Cm
 6. van / voor
  Opblaasbaar Figuur Dino 310X270X175 Cm
 7. budget
  Zwemring Ananas 119 Cm

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Luchtbedden en Zwembanden

Op zoek naar een luchtbed, een zwemband, of zwembandjes om veilig te kunnen zwemmen? Dan zit je helemaal goed bij Top1Toys! Wij hebben een uitgebreide collectie luchtbedden en zwembanden voor in de zee of in het zwembad. En wat dacht je van een strandbal! Die mag natuurlijk niet missen. We hebben luchtbedden van bekende merken zoals IntexBestway, Summer Waves of Alert Splash en vrolijke opblaasfiguren zoals een unicorn, pizza punt of een super groot ijsje. Wie wil daar nou niet op drijven!

Lekker dobberen op een luchtbed

Het zonnetje schijnt, het vakantiegevoel komt al naar boven. Het is tijd om verkoeling te zoeken aan zee of in het zwembad. Wat is er nu fijner dan lekker dobberen op het water met een luchtbed. Het koude water onder je en  de zon maakt je heerlijk warm…Plons! En je ligt ineens in het water! Iemand heeft je omgegooid. Tijd om hem of haar terug te pakken. Hoppa en de zwemband vliegt in de lucht…

Tijd voor een poolparty!

Een poolparty is pas perfect met grote luchtbedden zoals een unicorn, dinosaurus of een opblaasbare haai! Vul het hele zwembad met luchtbedden, zwembanden en strandballen en jouw feestje wordt vast een succes! Vergeet ook niet een opblaaseiland! Hier kan je namelijk met je vrienden in relaxen. Waterpistolen maken het feestje helemaal af!

En voor welk luchtbed of zwemband ga jij? Lukt het om een keuze te maken uit ons ruime aanbod aan opblaasfiguren? Top1Toys heeft voor iedereen een geschikt luchtbed!