Fietsen

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Als kinderen eenmaal kunnen fietsen, vinden ze het heerlijk om met de fiets overal naartoe te gaan. Top 1 Toys verkoopt kwaliteitsfietsen in verschillende formaten van merken zoals Kanzone. Hoe leuk is het om samen met de fiets op pad te gaan als het mooi weer is? Koop daarom een fiets die perfect aansluit bij de leeftijd van jouw kind, zodat er heerlijk gefietst kan worden. Benieuwd naar de verschillende fietsen uit ons assortiment? Bekijk de fietsen hier!

Fietsen met duwstang en bescherming

Hoe goed kan jouw kind al fietsen? Aan de hand daarvan kun je een geschikte fiets uitkiezen. Wij hebben namelijk fietsen in verschillende formaten en kinderfietsen met duwstang voor de kinderen die nog wat hulp tijdens het fietsen kunnen gebruiken. Leer jij jouw kind fietsen of stap jouw kind direct op en fietst weg? Natuurlijk is fietsbescherming erg belangrijk, want een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Schaf daarom ook direct een helm aan. Wil je nog de fiets opfleuren? Kies dan leuke spaakverlichting of een gezellig mand voor op de meisjesfiets.

Fietsen bestellen bij Top 1 Toys

Een fiets 12 inch of een meisjesfiets kun je gemakkelijk bij Top 1 Toys bestellen! Doe je dit op een werkdag voor 16:00 uur, dan kun je de volgende werkdag al gaan fietsen! Is jouw orderbedrag minimaal €20,-? Dan vervallen ook nog eens de verzendkosten. Bekijk ook nog eens de rest van ons assortiment, want als jouw kindje nog te klein is voor een fiets, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een driewieler.

Vragen over onze fietsen?

Vragen over de fiets met duwstang of de meisjesfietsen? Je kan voor elke vraag bij ons terecht en wij zullen je voorzien van een passend advies. Daarbij kunnen wij je ook meer duidelijkheid bieden over onze service. Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je er altijd als eerste bij bent! Schaf nu een mooie kinderfiets aan en ga gezellig op pad met je gezin!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder