Driewielers

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Driewielers zijn een mooie eerste stap om je kindje kennis te laten maken met het verkeer en het besturen van een voertuig. Doordat een driewieler drie wielen heeft, zijn ze stabieler dan een fiets, die maar twee wielen heeft. Voor de kleintjes die nog wat hulp nodig hebben met trappen zijn er ook driewielers met duwstang. Deze zijn meestal te verwijderen zodra je kindje goed zelfstandig kan rijden. Benieuwd naar de driewielers uit ons assortiment? Bekijk ze hier!

Driewieler met- en zonder duwstang uit ons assortiment

Bij Top 1 Toys heb je de keuze uit een driewieler met duwstang of zonder duwstang. Bij de jongere kinderen kun je er voor kiezen om de duwstang nog aan te schaffen, zodat je ze kan helpen met duwen. Heeft jouw kindje dat nu al niet meer nodig? Dan kun je kiezen voor de driewieler zonder duwstang. Je kunt overal gemakkelijk met je kindje naar toe als je kiest voor de driewieler Smart Trike. Deze driewieler voor peuters beweegt ook nog eens super makkelijk. Liever een driewieler als speelgoed kopen? Ga dan voor de gekleurde kinder driewieler.

Een driewieler online bestellen

Een driewieler met duwstang is gemakkelijk te bestellen via onze website. Wij raden je aan om dit op een werkdag voor 16:00 uur te bestellen, want dan ontvang je het al de volgende werkdag in huis. Je kunt dus direct met de driewieler voor je baby gaan lopen. De verzendkosten vervallen bij een minimaal bedrag van €20,- dus plaats genoeg in je winkelmandje om te profiteren van gratis verzending.

Vragen over onze driewielers

Heb je een vraag over onze driewielers? Neem dan nu contact op met onze specialisten. Voor een geschikte driewieler ben je in ieder geval bij Top 1 Toys aan het juiste adres. Altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder