Driewielers

Samen met je kind in de buitenlucht zijn, heerlijk! Dat kan met een driewieler. Comfortabele driewielers waar je kindje in kan zitten en jij kan duwen met een duwstang. Is je kindje groot genoeg? Dan kan hij zelf gaan trappen! Hier bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie aan driewielers voor je kindje alleen en voor jullie samen. Welke driewieler ga jij kopen?

13 producten

Filter

13 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Een driewieler is de perfecte eerste kennismaking met het verkeer. Op een veilige manier raak je gewend aan het besturen van een fiets en het deelnemen aan verkeerssituaties. Natuurlijk zijn driewielers ook gewoon heel leuk om lekker door de tuin te crossen. Omdat een driewieler drie wielen heeft in plaats van twee, is een driewieler fiets een stuk stabieler dan een gewone kinderfiets. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je omvalt. En zoek je een driewieler met duwstang voor een extra zetje? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk het uitgebreide assortiment van Top 1 Toys en kies jouw favoriete driewieler.

Een driewieler met duwstang

Het voordeel van een driewieler met duwstang is dat de duwstang in het begin de nodige steun biedt maar op een later moment eenvoudig kan worden verwijderd. Wanneer het nodig is maak je dus gebruik van de duwstang en zodra dit niet meer het geval is, verwijder je ‘m net zo makkelijk. Deze veelzijdigheid maakt een driewieler met duwstang ontzettend populair. Bovendien zijn veel van de driewielers met duwstang aanpasbaar in formaat zodat je altijd comfortabel kunt lopen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een driewieler zonder duwstang te kopen. Of zelf s een driewieler met bescherming tegen de zon. Welk model je ook kiest, je zult gegarandeerd plezier hebben van jouw driewieler!

Een driewieler online bestellen

Bestel jouw driewieler eenvoudig via onze website. Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur plaatst, zorgen we ervoor dat je aankoop dezelfde dag nog wordt verzonden. OP die manier heb je de driewieler de volgende dag al in huis. En bij een bestelwaarde van €19,99 of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Dus plaats genoeg in je winkelmandje om te profiteren van gratis verzending!

Meer weten over onze driewielers?

Heb je vragen over de driewielers in onze collectie – bijvoorbeeld over de veiligheid, het materiaal of de geschikte leeftijd? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 staan onze ervaren specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.