Accu speelgoedvoertuigen

8 producten

Filter

8 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

De mooiste speelgoed auto accu

Word jij de nieuwe Max Verstappen? Of rijd je toch liever op een motor? Top 1 Toys heeft de mooiste accu speelgoedvoertuigen in het assortiment. Met de speelgoed auto accu maak jij alle kinderen in de buurt jaloers. Jij kunt heerlijk door de straten rond crossen op een accu speelgoed quad of accu speelgoed motor. Door de gave ontwerpen van de speelgoed auto accu val jij meteen op! Kies je voor de stoere gifgroene kleur? Of past een blauwe of witte speelgoed auto accu beter bij jou? Top 1 Toys heeft speelgoed accu auto’s van hoge kwaliteit! Deze zijn gemaakt door het bekende merk Injusa.

Accu speelgoed voor alle leeftijden

Het accu speelgoed van Top 1 Toys is stoer voor alle leeftijden. Zo hebben wij voor peuters speciale speelgoed accu auto’s die voorzien zijn van één versnelling, automatische rem en een snelheid van hooguit 5 km/h. Zij kunnen spannende avonturen beleven op een veilige manier. Voor de grotere kinderen hebben wij een echte accu speelgoed Aprilia motor. De gave rode motor rijdt 12 km/h en heeft geen zijwieltjes. Om echt het motor gevoel te ervaren kunnen de lampen aan en kan er muziek met behulp van een telefoon worden afgespeeld. Hoe stoer is dat?! Alle kinderen zullen een rondje willen rijden met het accu speelgoed van Top 1 Toys.

Speelgoed auto op accu

Voor een speelgoed auto op accu bent u bij Top 1 Toys aan het goede adres! De accu speelgoedvoertuigen worden allen met een acculader geleverd. Het opladen van de speelgoed auto op accu gaat snel, waardoor je meteen weer verder kan scheuren. Naast dat het ontzettend leuk is om op te rijden, is een speelgoed auto op accu ook goed voor de motorische ontwikkeling! Doordat de kleintjes het accu speelgoed zelf mogen besturen, trainen ze hun hand-oog coördinatie. Accu speelgoedvoertuigen zijn dus leuk én leerzaam!

Bestel je accu speelgoedvoertuig eenvoudig online

Heb jij een keuze kunnen maken uit onze accu speelgoedvoertuigen? Plaats dan snel je bestelling in je winkelmandje en reken af. Want als jij op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zorgen wij ervoor dat jouw accu speelgoedvoertuig de volgende dag al bij jou wordt bezorgd. Zo kun je meteen de straat op om op jouw mooiste speelgoed auto accu te scheuren. Heb je nog vragen? Stel deze gerust aan onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar!