Brawl Stars Figures 4,5 Cm 2 Pack Assorti

5,99
Ontdek de opwinding van Brawl Stars met het Brawl Stars Figures 2-Pack Assorti! Deze verpakking bevat 2 leuke speelfiguren van Brawl Stars, het populaire mobiele spel dat geliefd is bij gamers van alle leeftijden. Elk figuur is 4,5 cm groot en brengt de actie van het spel naar de speelkamer. Met verschillende versies beschikbaar in elke verpakking, blijft het een verrassing welke figuren je zult ontvangen. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen Brawl Stars team!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, bieden deze Brawl Stars figuren eindeloos speelplezier. Of je nu gevechten wilt nabootsen, je eigen avonturen wilt bedenken of gewoon de figuren wilt verzamelen, deze set is perfect voor fans van het spel. De gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren maken de figuren aantrekkelijk en brengen de kenmerkende stijl van Brawl Stars tot leven.

Breng de actie van Brawl Stars naar de echte wereld met dit 2-Pack Brawl Stars Figures. Het is een geweldig cadeau voor jonge gamers en verzamelaars die dol zijn op de wereld van Brawl Stars!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml