Bouw- en constructiespeelgoed

Producten 109-144 van 936

Filter

Producten 109-144 van 936

Filter

Bouwspeelgoed en constructiespeelgoed is heel goed voor de creatieve ontwikkeling van een kind. Met blokken of bouwstenen van bijvoorbeeld LEGO, LEGO DUPLO of Mega Bloks kan je de mooiste constructies bouwen. Bouw- en constructiespeelgoed stimuleert een kind om creatief te denken zodat er steeds iets nieuws gebouwd kan worden.

LEGO City

Met LEGO City bouw je jouw eigen stad gemaakt van LEGO bouwstenen. In jouw stad kan je het dagelijks leven naspelen met LEGO. Laat de LEGO poppetjes met de bus naar het werk gaan of stuur ze op vakantie naar het LEGO City strand. Uiteraard staat de kustwacht van jouw stad klaar om een oogje in het zeil te houden! Maak tot slot jouw stad compleet met een brandweerkazerne, politiebureau of treinstation.

Blokken

Blokken van hout zijn leuk om mee te spelen. Hoe meer blokken je hebt, hoe meer je kan bouwen! Houten speelgoed heeft tegenwoordig een verantwoord en positief imago. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat blokken en ander houten speelgoed vaak jarenlang meegaan! Top 1 Toys heeft verschillende soorten blokken in het assortiment waar je jouw eigen blokkenspel mee kan maken.