LEGO Technic 42109 Top Gear Rallyauto Met App-Bediening

129,99
inclusief BTW
Omschrijving

Bouw de LEGO Technic 42109 Top Gear Rallyauto Met App-Bediening en ga te gekke race-uitdagingen aan


Ga achter het stuur zitten en concentreer je goed, want: alles draait om snelheid! Neem snel plaats in deze gave LEGO® Technic Top Gear rallyauto en bereid je voor op de rit van je leven! Laat je verrassen door talloze handige functies, zoals realistische geluiden en realtime feedback, en bedien de auto met de LEGO® Technic CONTROL+ app. Kies uit verschillende bedieningsschermen om vooruit en achteruit te rijden, te sturen, te versnellen, te remmen en obstakels te trotseren. Als je genoeg geoefend hebt, kan je je vaardigheden testen in het gedeelte met race-uitdagingen in de app. Waar race jij naartoe?
 
 • Ga elke race-uitdaging aan met deze LEGO® Technic Top Gear rallyauto met app-bediening.
 • Bedien de auto via je smartphone of tablet in een app met drie schermen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor alle compatibele apparaten.
 • Bestuur de rallyauto met de LEGO® Technic CONTROL+ app. Hij wordt aangedreven door een geavanceerde smart hub met één XL-motor en één L-motor voor een bijzonder meeslepende speelervaring en authentieke bewegingen.
 • Bouw de auto, download de app en maak je klaar voor geweldige race-actie! Dankzij de multifunctionele bediening kan je vooruit en achteruit rijden, sturen, versnellen, remmen, geluidseffecten afspelen en realtime feedback ontvangen!
 • Deze geweldige bouwset is een perfect cadeau op elk moment voor elke racefan en bouwfanaat. Daarnaast zijn er waarschijnlijk ook heel wat Top Gear fans die een ritje willen maken in dit icoon uit de motorsport!
 • Deze set heeft het perfecte formaat om lekker mee rond te rijden of om ergens neer te zetten. Let op: deze set is niet compatibel met het LEGO® Power Functions systeem.
 • Je kan de auto bouwen zonder batterijen, maar om hem te laten rijden en optimaal van de digitale speelervaring met de app te genieten, heb je zes AA/R6 batterijen van 1.5 V nodig.
 • Top Gear fans zitten altijd in de hoogste versnelling. Goed nieuws! Je kan supermakkelijk met dit speelgoed met app-bediening aan de slag, dankzij de uitgebreide, eenvoudig te volgen instructies in de doos.
 • Ontdek de wereld van techniek met de gave LEGO® Technic bouwsets. De modellen bieden eindeloos speelplezier, lang nadat je ze hebt gebouwd, dankzij de coole ontwerpen van de voertuigen en de geweldige functies.
 • De LEGO® Technic sets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de onderdelen consistent zijn en goed op elkaar passen, en daardoor altijd eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Alle LEGO® Technic sets zijn van kunststof en worden uitgebreid getest, zodat ze zeker voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
 • Deze gemotoriseerde speelgoedauto is ca. 26 cm lang, 10 cm hoog en 14 cm breed.

De LEGO Technic 42109 Top Gear Rallyauto Met App-Bediening is geschikt voor coureurs vanaf negen jaar.
LEGO Technic 42109 Top Gear Rallyauto Met App-Bediening
Meer informatie
Art.nr. 411-7481
EAN Code 5702016617481
LEGO None
Merk Serie LEGO - Technic
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 30 cm
Breedte verpakking 25 cm
Hoogte verpakking 10 cm
Leeftijd 8 - 10 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 9 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Ja
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens
Aantal blokjes 0463
Aantal voertuigen 01