Boek Dummie De Mummie Deel 8

10,00
inclusief BTW
Omschrijving

Reis mee naar Rome in het leuke Boek Dummie De Mummie Deel 8


Eeuwenoude gebouwen, prachtige fonteinen en een wereldberoemde pizzabakker… Maashi! Dummie en Goos zijn in Rome! Op de camping ontmoeten ze de schrijver Herman. Hij is op zoek naar de betekenis van een vreemde inscriptie. Die lijkt te gaan over de groene smaragd waarmee keizer Nero naar de gladiatorenspelen keek. Maar Dummie herinnert zich een heel andere smaragd, eentje uit zijn land! Zou die inscriptie misschien daarover gaan? Met de hulp van een oude priester en de zoon van de pizzabakker gaan de vrienden op onderzoek uit, tot ze belanden in ondergrondse gangen vol onverwachte geheimen…

Plotseling was alles gitzwart.
"Rafael,' gilde Goos. Hij deed zijn ogen wijd open maar zag niks. "Rafael! De lamp! Rafael!'
Voor hem klonk een geluid. "Rafael? Waar ben je?' "Blijf staan!' siste Rafael.
Het geluid klonk harder, alsof er ergens nagels overheen krasten. Zaten hier misschien ratten?

Een hilarisch reisverhaal met een spannende zoektocht! Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar Rome. Dit boek werd in 2017 getipt door de Kinderjury.


Wanneer Dummie en Goos Klaas mee laten doen met een pizzawedstrijd zonder dat hij het weet, wint hij hem onverwacht! De prijs is een reis naar Rome, waar Klaas zijn pizza mag presenteren in een beroemde pizzeria. Ze logeren op de camping, waar schrijver Herman hun buur is. Hij is op zoek naar een groene smaragd. Dummy herinnert zich ook een smaragd, die hij ooit aan zijn moeder heeft gegeven. Als het zo hard regent dat ze niet meer op de camping kunnen blijven, mogen ze boven de pizzeria logeren. Rafael, de zoon van de pizzabakker, neemt Dummy en Goos mee naar de catacomben. Maar zullen ze daar de smaragd vinden? In dit grappige, spannende boek kom je er zelf achter!

Het Boek Dummie De Mummie Deel 8 is geschikt vanaf tien jaar.
 
Boek Dummie De Mummie Deel 8
Meer informatie
Art.nr. 655-4336
EAN Code 9789000364336
Materiaalsoort Papier
Lengte verpakking 15 cm
Breedte verpakking 25 cm
Hoogte verpakking 2 cm
Leeftijd 10 - 12 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 10 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m