Boek Dummie De Mummie Deel 5

10,00
inclusief BTW
Omschrijving

Bezoek New York met Dummie en Goos in het Boek Dummie De Mummie Deel 5


Gebouwen waarop je aan wolken kunt krabben? Een trein onder de grond? Een groene indiaan in het water? Maashi! Dummie en Goos zijn in New York! Als ze ook nog eens mogen meespelen met de honkballers van de New York Cobra’s kan hun vakantie niet meer stuk. Maar dan raakt Dummie hun mascotte kwijt en plotseling gaat alles verkeerd…
Dat kan toch geen toeval zijn? Of is er iets heel anders aan de hand?

‘Dummie, hou je vast,’ zei Bart. ‘Jij gaat de komende weken als een gek schilderijen maken… en dan krijg jij je eigen expositie in New York!
‘Is echt waar? Maashi! Maashi! Schilderijen mag in Nieuwe York! Dummie liet zich weer uit de boom vallen en begon te dansen. ‘Nieuwe York! Nieuwe York! Nieuwe York!’ Toen bleef hij staan. ‘Wat is Nieuwe York?’

Een spannend nieuw verhaal over de grappigste mummie ter wereld. Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar New York.


Als Dummie een uitnodiging krijgt om zijn schilderijen te laten zien bij een expositie in New York, bedenkt hij zich geen twee keer. In New York kijkt hij zijn ogen uit en ontmoet hij honkballers. De honkballers geven hem hun mascotte om op te passen, maar dan raakt Dummie de mascotte kwijt. Dan krijgt ook hun aanvoerder nog eens een ongeluk en mogen Dummie en Goos meespelen in het team. Zullen ze de mascotte nog terugvinden? Lees het zelf in dit spannende, grappige verhaal!

Het Boek Dummie De Mummie Deel 5 is geschikt voor lezers vanaf tien jaar.
 
Boek Dummie De Mummie Deel 5
Meer informatie
Art.nr. 655-3613
EAN Code 9789000361366
Materiaalsoort Papier
Lengte verpakking 22 cm
Breedte verpakking 14 cm
Hoogte verpakking 3 cm
Leeftijd 10 - 12 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 10 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m