Welk speelgoed voor 4-jarige?

Het is het dilemma van het jaar voor iedere ouder: het uitzoeken van een passend verjaardagscadeau voor de kinderen. Want welk speelgoed is passend voor een 4-jarige en waar is hij of zij te oud voor? En aangezien er van de 365 dagen in het jaar maar één dag is dat je kind kaarsjes mag uitblazen, wil je je kind echt speciaal laten voelen. Om zoons of dochters niet tekort te doen, doe je er goed aan om wat inspiratie op te doen over speelgoed voor 4-jarigen. Top1Toys heeft een mooie selectie gemaakt van speelgoed voor de 4-jarige. Daar kun je mee thuiskomen! Lees hier het blog.

Poppenhuis

Met het poppenhuis laat je alles over aan de fantasie van je kind. Dit prachtige landhuis is uitschuifbaar, waardoor je kind een dwarsdoorsnede te zien krijgt van de verschillende kamers waarin de poppen zich kunnen begeven. Geef de poppen een plekje in het stapelbed, laat alle poppen verzamelen aan de eettafel of stop de meegeleverde konijntjes in bad. Zo worden ze lekker schoon! Leuker speelgoed voor de 4-jarige vind je niet zo snel.

Disco projectielamp

Kan jouw kind uren uit het autoraam turen, als jullie onderweg naar huis zijn na een bezoekje aan opa en oma? Met een disco projectielamp komen de sterren van buiten tot leven. En dat allemaal in de kinderkamer van je zoon of dochter! De maan en de sterren worden geprojecteerd in rode, groene en blauwe kleuren, waardoor er een mooi kleurenpalet waarneembaar is op de plafonds en wanden.

Strijkkralen

Ouders zijn als de dood dat kinderen zich verslikken in kleine objecten als ze jong zijn.Strijkkralen zijn in de eerste jaren dan ook uit den boze. Na een paar jaar weten ze de risico’s beter in te schatten, waardoor strijkkralen perfect speelgoed voor een 4-jarige is. Met behulp van strijkkralen kunnen de mooiste creaties gemaakt worden. Zo kun je meteen zien hoe het gesteld is met de creativiteit van je kind!

Mikado

De eerste levensjaren staan voor een kind vooral in het teken van spelen, daarna begrijpen ze spelletjes steeds beter. Een leuk spel om het vierde levensjaar mee te starten is mikado. Bij mikado is het zaak om de stokjes op zo’n manier weg te halen, zonder dat andere stokjes bewegen.

Hot wheels

Speelgoed voor de 4-jarige waar je als ouder altijd punten mee scoort, is Hot Wheels. Dit zijn miniatuurautootjes die het met name goed doen onder de doelgroep van jongens. Soms zijn ze verpakt in kleine doosjes, terwijl er ook pakketten bestaan die uit voertuigen bestaan met drakenkoppen. Gevaarlijk leuk!