Barbie Fashion Tops - Licensed Asst

€ 3,99
inclusief BTW
Van dit product zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is helaas vooraf niet mogelijk om een specifieke variant te kiezen.
Omschrijving
Barbie geeft graag een eigen draai aan de laatste modetrends. Haar herkenbare stijltje is onderdeel van deze coole kleding. De topjes en jasjes zijn voorzien van herkenbare afbeeldingen en printjes. Deze kleding is een eerbetoon aan geliefde merken als Hello Kitty & Friends, de Troetelbeertjes, Verschrikkelijke Ikke, Super Mario, DC Comics en SpongeBob SquarePants. Combineer de outfits en accessoires naar je eigen smaak en ontdek nieuwe looks!

Met de vele verschillende stijlen, outfits, schoenen en accessoires, kunnen kinderen overal ter wereld hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen -- want met Barbie, you can be anything! Inclusief één topje; pop apart verkrijgbaar. Outfits passen de meeste Barbie-poppen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Barbie Fashion Tops - Licensed Asst
Meer informatie
Art.nr. 571-0731
EAN Code 0887961710731
Merk Serie Barbie
Materiaalsoort Stof
Lengte verpakking 20 cm
Breedte verpakking 3 cm
Hoogte verpakking 15 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Meisjes