Barbie Fashion 2 Pack Assorti

€ 18,99
inclusief BTW
Van dit product zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is helaas vooraf niet mogelijk om een specifieke variant te kiezen.
Omschrijving
Barbie weet dat jij alles kunt! Ze houdt van kleding die net zo veelzijdig is als zij. Met twee outfits in één set heb je een heleboel speelopties. Deze sets met outfits voor Barbie-pop (apart verkrijgbaar) geven een unieke draai aan modetrends van nu. Elke set bestaat uit twee outfits -- één outfit kan bestaan uit een jurkje of een shirt en een rok of broek. Twee accessoires maken de look helemaal compleet. Combineer de outfits en accessoires in de set naar je eigen smaak en ontdek nieuwe looks!

Iedere set voor Barbie pop (apart verkrijgbaar) bevat twee gemakkelijk te combineren outfits die gebaseerd zijn op echte modetrends. Twee asseccoires maken de look compleet. Barbie komt prachtig voor de dag in de kleding met moderne belijning, prachtige kleuren en stijlvolle accenten. Van coole broeken, rokjes en topjes tot prachtige feestjurken - en alles daar tussenin. Jij mag kiezen! Inclusief asseccoires zoals tasjes, sieraden, haarbanden of zonnebrillen.

Met de vele verschillende stijlen, outfits, schoenen en accessoires, kunnen kinderen overal ter wereld hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen -- want met Barbie, you can be anything! Inclusief twee outfits (één outfit kan bestaan uit een jurkje of een shirt en een rok of broek) en twee accessoires. Pop apart verkrijgbaar. Outfits passen de meeste Barbie-poppen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Barbie Fashion 2 Pack Assorti
Meer informatie
Art.nr. 571-0755
EAN Code 0887961710755
Merk Serie Barbie
Materiaalsoort Stof
Lengte verpakking 25 cm
Breedte verpakking 5 cm
Hoogte verpakking 25 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Meisjes