Barbie Droomhuis

€ 299,99
inclusief BTW
Omschrijving

Met het Barbie® Droomhuis verzin je de leukste verhalenDit geweldige Barbie® Droomhuis is de droom van elke Barbie! Dit prachtige huis is eigenlijk meer een kasteeltje: het is meer dan een meter hoog en wel 1.20 meter breed! Het huis bestaat uit drie verdiepingen, acht kamers, een carport (auto niet inbegrepen), een kantoor aan huis, een echt werkende lift waar wel vier poppen in kunnen, een zwembad met een glijbaan en een tweede verdieping! Daarnaast zitten er ook nog eens vijf transformerende meubels bij en meer dan 60 accessoires en heeft het huis licht en geluid!
Het Barbie® Droomhuis heeft een plug-and-play ontwerp. Zo blijft alles netjes op zijn plaats terwijl je speelt. Je kunt allerlei leuke verhalen verzinnen met de meubels en decoraties voor binnen en buiten. De vijf meubels kunnen transformeren, waardoor ze extra speelfuncties hebben: De bank transformeert in een stapelbed, de salontafel wordt een bed voor de Chelsea™ pop (niet inbegrepen), de open haard is ook een kantoor aan huis, de koelkast kan je veranderen in een etentje in de buitenlucht en als je de oven omdraait vind je een barbecue! Maar dat is niet alles, want sommige meubels hebben ook nog licht of geluid. Zo brandt de oven, tikt de timer, sist de koekenpan op het fornuis, fluit de ketel en maakt het toilet een doorspoelgeluid.
Verplaats de accessoires zoals je wilt en verzin je eigen verhalen. De overhalen kunnen overdag of ’s nachts plaats vinden, binnen of buiten, met alleen Barbie® of al haar vrienden en familie. Er is van alles te ontdekken in het Barbie® Droomhuis, want met Barbie® is alles mogelijk!

Exclusief Barbie® pop, auto en kleding.


Inhoud:
  • Barbie® Droomhuis
  • Vijf transformeerbare meubels
  • Meer dan zestig accessoires

Het Barbie® Droomhuis is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Barbie Droomhuis
Meer informatie
Art.nr. 466-1282
EAN Code 0887961531282
Merk Serie Barbie
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 22 cm
Breedte verpakking 76 cm
Hoogte verpakking 77 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Ja
Geluidseffecten Ja
Gebruikt batterij Ja
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Meisjes