Barbie Cook ‘n Grill Restaurant Doll and Playset

59,99
Jonge fijnproevers kunnen allerlei verhaaltjes opdienen met de Barbie Koken en Grillen Restaurant pop en speelset! Deze set is op een café geïnspireerd en biedt eindeloos veel speelplezier dankzij het kleurrijke en moderne ontwerp, de 6 speelplekken en de meer dan 30 accessoires.

Barbie is klaar voor een nieuwe werkdag in een jurk, een schattig roze schort en een koksmuts. Kinderen kunnen haar helpen bestellingen op te nemen bij het bestelraam of maximaal 4 gasten naar een tafel begeleiden bij de bar of in de zithoek. Vervolgens kunnen ze in de keuken hamburgers op de draaiende grill bakken, zoete lekkernijen op de draaiende dessertplaat leggen, een pizza in de oven gooien en kijken hoe deze van kleur verandert tijdens het 'bakken'!

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen hun favoriete Barbie verhalen naspelen als kok, ober en klant, dankzij de meer dan 30 accessoires en eindeloos veel speelopties!
Meer informatie Meer weergeven
Wat zit er in het Barbie Cook 'n Grill Restaurant Doll and Playset?

Het Barbie Cook 'n Grill Restaurant Doll and Playset bevat een Barbie-pop, een restaurant, een kookplaat, verschillende accessoires, een menu-kaart en een rek voor de Barbie-pop om op te staan.

trustpilot-product.phtml