Vormenstoven

8 producten

Filter

8 producten

Filter

De vormenstoof is één van de bekendste varianten van baby- en peuterspeelgoed. Geen wonder, want met een vormenstoof kan je kindje op een leuke manier vele dingen leren. Zo leert het verschillende kleuren en vormen te herkennen en wordt de fijn motoriek gestimuleerd wanneer de vormen in de goede opening worden geduwd. De vormenstoof kent vele varianten, zowel in hout als in kunststof.

Heb je interesse in het online bestellen van een vormenstoof? Staak dan je zoektocht en plaats je bestelling bij Top1Toys. Hieronder verschaffen we je meer informatie over dit type speelgoed!

Little Dutch vormenstoof

Een vormenstoof die we graag willen uitlichten bij Top1Toys, is de Little Dutch vormenstoof. Dit is het merk waar we veruit de meeste stoven van hebben en heeft een hoge populariteit onder onze klanten. Het leuke aan iedere Little Dutch vormenstoof is dat hij gekenmerkt wordt door uiteenlopende uitsteekvormpjes. Leeft jouw kind het meeste op als hij of zij zich in de natuur bevindt? Verras je kroost dan met de Bloem-editie. Het omhulsel is bedekt met allerlei mooie figuren uit de natuur, wat de vormenstoof een vrolijk aangezicht geeft.

Maar ook als jouw kind meer tot ontplooiing komt in de nabijheid van dieren, heeft Top1Toys een geschikte optie. De Gans-editie van dit merk heeft een mintgroene buitenkant en is geportretteerd met een paar ganzen. Tot slot hebben we ook nog een Oceaan-variant, die logischerwijs blauw kleurt en voorzien is van herkenbare inwoners van de zee.

Houten vormenstoof of kunststof?

De houten vormenstoof is het meestvoorkomende exemplaar uit het assortiment van Top1Toys. De reden dat men vaak kiest voor de houten vormenstoof, is omdat deze zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kan worden door je kinderen. Bovendien gaat een houten vormenstoof niet zo snel kapot, wat gunstig is voor de levensduur van het speelgoed.

Indien je toch echt liever een kunststof exemplaar tot je beschikking wilt krijgen, hebben we de Vormenkubus Bioplay 11 Delig voor jou in petto. Een vormenstoof van kunststof is makkelijk te reinigen, wat positief is als er een ongelukje gebeurt.

Vormenstoof kopen

Is jouw oog gevallen op een bepaalde stoof waar baby's en peuters mee kunnen spelen? Kom dan je vormenstoof kopen in de webshop van Top1Toys. Bij ons hanteren we gratis verzending vanaf €24,99 en bovendien hanteren we een ‘vandaag voor 16:00 besteld, is volgende werkdag in huis’ principe. Daardoor zit je bij Top1Toys ook goed voor last-minute cadeautjes voor jouw kind, buurjongetje, of nichtje. Indien je de vormenstoof liever direct in je bezit hebt, check je per product de voorraad van de Top1Toys in jouw woonplaats.