Stapeltorens

Baby’s vinden stapeltorens geweldig leuk om mee te spelen en er zijn allerlei soorten. Ook ontwikkelt een kind verschillende vaardigheden tijdens het spelen met een stapeltoren.

20 producten

Filter

20 producten

Filter

Baby’s zijn dol op een stapeltoren. Ze vinden het geweldig om de blokken of ringen op elkaar te stapelen en eventueel om te gooien. Maar dit speelgoed is niet alleen superleuk: Door met een stapeltoren te spelen, ontwikkelen jonge kindjes hun motoriek en hand-oogcoördinatie. Een stapeltoren die van groot naar klein gaat, stimuleert bovendien het logische associatievermogen. Sommige varianten hebben nog extra’s om het spelen nog leuker te maken voor je kindje en om nog meer vaardigheden te helpen ontwikkelen. Leuk en leerzaam dus!

Leerhulp gezocht? Stapeltoren ontwikkelt je baby

Stapelen en bouwen zijn niet alleen leuke spelletjes, maar ook een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van je baby. Stapel speelgoed dat je kleintje niet alleen uitdaagt, maar ook helpt bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden. Bij Top1Toys begrijpen we het belang van deze vrolijke, kleurrijke torens en hebben we een ruime keuze aan stapelspeelgoed voor je kleintje.

Dit is waarom de stapeltoren geweldig is

De stapeltoren is dus niet zomaar speelgoed: ze helpen bij de ontwikkeling van jouw kleintje. Hier is waarom ze zo geweldig zijn:

  • Motorische vaardigheden: Het oppakken, stapelen en weer omgooien van de torens verbetert de fijne motorische vaardigheden van je baby.
  • Oorzaak en gevolg: Als je baby de toren omduwt en deze omvalt, leert hij of zij over oorzaak en gevolg, een belangrijk concept in de vroege ontwikkeling.
  • Hand-oogcoördinatie: Het nauwkeurig plaatsen van de ene ring op de andere helpt de hand-oogcoördinatie van je baby te versterken.
  • Kleurherkenning: De heldere kleuren van de stapelringen leren je baby over kleuren en visuele herkenning.
  • Probleemoplossing: Als je baby ontdekt dat de grootste ring niet op de kleinste past, leert hij of zij over probleemoplossing en logica.
  • Creativiteit: Naast stapelen kunnen de ringen worden gebruikt als tunnels voor auto's of hoepels om door te kruipen. Hiermee stimuleer je de creativiteit van je baby.

Verschillende soorten van de stapeltoren

Top1Toys zou Top1Toys niet zijn als we je geen ruim assortiment aanbieden van het allerleukste en leerzaamste speelgoed! Zo hebben we stapelringen voor je baby. Deze ringen kunnen eenvoudig op elkaar worden gestapeld en bieden een geweldige manier om grootteverhoudingen te leren. Verder hebben we stapelbekers voor je baby. Ze kunnen gestapeld worden, in elkaar genest worden en sommige zijn zelfs geschikt voor gebruik in bad. Deze speelgoedbekers bieden veel speelmogelijkheden. En natuurlijk hebben we de klassieke stapelblokken voor je baby! Ze zijn ideaal voor de kleintjes die graag bouwen en slopen. Deze blokken bieden creatieve speelmogelijkheden.

Stapeltoren kopen bij Top1Toys

Als je de ontwikkeling en het speelplezier van je baby wilt bevorderen, aarzel dan niet om een stapeltoren te bestellen. Bij Top1Toys hebben we alles wat je nodig hebt om de wereld van het stapelen te ontdekken. Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. En als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Stapelen is nog nooit zo leuk geweest als met de stapeltoren van Top1Toys!