Rammelaars

Rammelaars prikkelen de zintuigen van je kindje. Ze zijn er in allerlei vormen en maten, waardoor er voor ieder kindje wel een leuke rammelaar is te vinden.

23 producten

Filter

23 producten

Filter

Zoek je naar een manier om de zintuigen te prikkelen van je kindje? Met de rammelaars van Top1Toys aan entertainment geen gebrek. Rammelaars zijn er in allerlei vormen en maten, waardoor er voor ieder kindje wel een leuke rammelaar te vinden is in onze webshop.

Rammelaars bestaan al eeuwenlang als kinderspeelgoed omdat zij de ontwikkeling van je kleintje stimuleren. Je kind gaat op ontdekking en vindt het leuk om naar dingen te grijpen en ze te onderzoeken. Tegenwoordig bestaan er rammelaars in allerlei varianten: van eenvoudig zachte pluche figuren met een belletje tot uitgebreide rammelaars met lichtjes, verschillende texturen en geluidjes. Bekijk op deze pagina welke varianten we allemaal aanbieden!

Rammelaar baby

Een rammelaar voor de baby heeft niet alleen een speels karakter, maar draagt ook wel degelijk bij aan de ontwikkeling van je kroost. Rammelaars leren kinderen hoe ze hun tandjes gebruiken moeten, doordat dit type speelgoed vaak voorzien is van een bijtring. Daarnaast leert de baby met een rammelaar hoe hij zijn handen gebruikt, wat een positieve uitwerking heeft op de hand oog coördinatie. De ontwikkeling van een kind komt dan ook in een stroomversnelling door in een vroege fase van het leven te investeren in deze handelingen.

Wil je een rammelaar voor de baby kopen? Houd dan wel in je achterhoofd dat je er één koopt die past bij de grootte van het kind. Je kunt een joekel van een rammelaar kopen, maar als het kind net op aarde is, zal het veel te groot zijn voor hem of haar om beet te pakken. Iets om rekening mee te houden dus!

Little Dutch Rammelaar

De Little Dutch rammelaar is een rammelaars die een hoge waardering heeft bij Top1Toys. Zo’n soort speeltje is meestal voorzien van een ring, met daar bovenop een figuur. Ga voor een lieflijke rammelaar met een roze vogeltje of schaf een rammelaar aan met een witte meeuw met hoed.

Maar ook als je de prikkels in het begin niet te overweldigend wilt laten zijn voor je kind, hebben we genoeg mogelijkheden. Top1Toys verkoopt namelijk ook varianten waarbij er geen dier of fictief beest bevestigd is aan de rammelaar, maar waar de kubus of balletjes centraal staan.

Rammelaar kopen

Heb je binnenkort een verjaardag van een goeie bekende of familielid, maar ontbreekt het jou aan tijd om naar de winkel te gaan? Besluit dan om je rammelaar te kopen in de webshop van Top1Toys. Onze online service is erop gericht om speelgoed snel aan onze klanten te leveren. Dit doen we door alle bestellingen die voor 16:00 gedaan worden, de volgende werkdag nog te bezorgen. En besteed je meer dan €19,99? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.