Plucheknuffels

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Is je kind erg knuffelig aangelegd en kan hij of zij je maar moeilijk loslaten voor het slapengaan? Bestel dan een pluche knuffel bij Top1Toys. Een pluche knuffel voelt superzacht aan en daarmee is het een ideaal voorwerp om mee in slaap te vallen. De pluche knuffel is makkelijk mee te nemen naar een verjaardag, de kinderopvang of een familiebezoekje, waardoor kinderen geen gevoel van eenzaamheid hoeven te ervaren als ze van huis vertrekken.

Huisdieren, futuristische wezens of bekende figuren van tv: ze liggen stuk voor stuk als pluche knuffel in de fysieke en virtuele ‘schappen’ van Top1Toys. Ben je benieuwd welke pluche knuffel het beste bij jou past? Bekijk hier al onze varianten!

Knuffel teddybeer pluche

De knuffel teddybeer van pluche zal hoe dan ook een speciaal plekje veroveren in het hart van je zoon of dochter! Naast dat de pluche knuffel er snoezig uitziet, zorgt hij voor een gevoel van verbondenheid. Doordat de knuffel teddybeer van pluche overal mee naartoe gaat, voorzie je je kind echt van een maatje die hem of haar bijstaat in lief en leed.

Het mooie aan de pluche knuffel, is dat hij eenvoudig op te bergen is. Mocht je kind tijdelijk genoeg hebben van de desbetreffende knuffel, dan berg je hem gemakkelijk op in de kast. Bijkomend voordeel is het gemak waarmee je het speelgoed reinigt. Spoel de knuffel af met lauwwarm water en zorg dat de vuile delen goed gereinigd worden. Na een korte droogtijd, is de pluche knuffel weer klaar voor gebruik!

Favoriete pluche knuffels van Top1Toys

Top1Toys heeft inmiddels meer dan 50 pluche knuffels opgenomen in het assortiment, waardoor de keuze reuze is voor onze klanten. Om je als ouder enigszins te ontzien in het keuzeproces, hebben we hieronder een selectie voor je gemaakt:

  • Pluche knuffel hond van Disney: Pluto is misschien wel de bekendste pluche knuffel hond uit de Disney-serie! En deze goedlachse hond, bekend van Mickey Mouse, kan het beste maatje van je kind worden! Bestel hem in de webshop.
  • Nijntje: al generaties lang is Nijntje, uit de serie van Dick Bruna, een waar succesnummer. Het konijntje is inmiddels ook over de landsgrenzen van Nederland beroemd. Verras je kleine nu met één van de pluche knuffels van Nijntje!
  • Mario en Luigi: voor de wat oudere knuffelaars, hebben we ook nog pluche knuffels van Mario en Luigi. De spelfiguren liggen klaar om naar je kind verzonden te worden!

Pluche knuffel kopen?

Heb je een mooi cadeau voor je kind gezien? Kom dan een pluche knuffel kopen bij Top1Toys. Gratis verzending vanaf €19,99 en eenvoudige retournering zijn kenmerkende specificaties voor onze webshop. Daarmee willen we het online kopen van een pluche knuffel aantrekkelijker maken voor onze klanten. Zoek nu je favoriete pluche knuffel uit en bestel hem hier!