Mobiels

Een mobiel helpt baby’s lekker te slapen. Ze maken muziek en sommige hebben lichtprojecties om je kindje een veilig gevoel te geven.

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Heb je het gevoel dat je baby zich verveelt op het moment dat hij op de grond ligt? Doe je zoon of dochter dan een muziek mobiel cadeau van Top1Toys. Een muziek mobiel is een interactieve speelgoedvorm, die speciaal ontworpen is voor baby’s die veel op de grond liggen. Zoals de naam van de muziek mobiel al doet vermoeden, brengt het product allerlei liedjes ten gehore. Deze tonen zorgen voor een gezellige sfeer in de woonkamer, waar je als ouder een lach van krijgt op je gezicht.

Top1Toys heeft vijf varianten van de muziek mobiel opgenomen in het assortiment, wat je de nodige keuzevrijheid geeft. Op deze pagina vertellen we je meer over de muziek mobiel!

Waarom een muziek mobiel baby?

Een muziek mobiel voor de baby heeft een positief effect op de ontwikkeling van je kind. In de eerste maanden na de geboorte ontdekt het kind dat hij of zij handjes heeft. Eerst bungelen de handjes ‘doelloos’ langs het lichaam, maar op een gegeven moment snappen kinderen dat ze ermee kunnen grijpen. In die fase is de muziek mobiel dan ook het perfecte speelgoed!

Een muziek mobiel biedt je kind de kans om te bewegen en te spelen zonder de hulp van volwassenen, waarmee ze hun zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid verbeteren. En dat terwijl ze lekker op de grond liggen!

De muziek mobiel voor de baby zorgt niet alleen voor entertainment in de box of op de vloer. Kinderen die moeite hebben met in slaap vallen, worden met behulp van de mobiel moe gemaakt, waardoor ze vanzelf in slaap vallen. De roterende figuurtjes zorgen tevens voor de nodige afleiding, ideaal als je als ouder aan het koken bent of even druk bent met het verschonen van je andere kind!

Mobiel muziek: overal te gebruiken

Niet elke variant van speelgoed is overal even makkelijk te gebruiken. Hoe anders is dat bij de mobiel die muziek ten gehore brengt! Bepaalde soorten van de muziek mobiel hebben een klem, waarmee je de mobiel met muziek vast kan zetten. Het voordeel hiervan is dat je het speelgoed gemakkelijk kan verplaatsen van de autostoel naar de box en van de box naar de grond. Daardoor maakt het niet meer uit waar je kind zich op dat moment wil begeven, want met een simpele handeling verplaats je het vertier.

Muziek mobiel kopen?

Heeft Top1Toys je kunnen overtuigen van dit type speelgoed? Kom dan je muziek mobiel kopen bij Top1Toys! Hierbij maak je zelf de keuze of je langs wilt komen bij één van onze vestigingen of dat je jouw bestelling online wilt voltooien. Om onze klanten tegemoet te komen, leveren we gratis als je producten een orderwaarde hebben van €19,99 of meer. Aarzel dus niet en kom je muziek mobiel kopen bij Top1Toys!