Looptrainer

Looptrainers helpen kleintjes te leren lopen. Het is ontzettend leuk speelgoed voor een klein kind en ze zijn er in alle soorten en maten.

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Looptrainer baby

De looptrainer voor de baby helpt elk kleintje te leren lopen. Het is ontzettend leuk speelgoed voor een klein kind en ze zijn er ook nog eens in alle soorten en maten. Een kind dat achter de looptrainer voor baby loopt kan al huppelend zijn eerste stapjes zetten, wat een bijzonder schattig gezicht is voor jou als ouder.

Iedere baby looptrainer zit boordevol uitdagingen voor de kleine dreumes die net zijn eerste stappen heeft leren zetten. Looptrainers ondersteunen je kleintje en motiveren hem of haar bij het lopen. Is het tijd voor een pauze, omdat het kind even moet uitrusten? Ook dan biedt de looptrainer nog genoeg speelplezier, want terwijl je kleintje op de grond zit kunnen er genoeg spelletjes mee gespeeld worden. Bekijk nu ons aanbod van de looptrainer voor baby!

Baby looptrainer van Vtech

Een van de opties die je hebt als je bij Top1Toys bestelt, is een baby looptrainer van Vtech. Deze looptrainer voor de baby is zo kleurrijk, dat je kind al zal opleven zodra hij of zij ernaar kijkt. De baby looptrainer heeft opdrukken van dieren, bevat knoppen die zijn in te drukken, is voorzien van luikjes die te openen zijn, lampjes die oplichten en diverse knoppen die zijn in te duwen. Daardoor heeft je kind niet alleen profijt van de baby looptrainer als hij of zij zich verplaatsen wil, maar ook op de momenten dat er even gerust moet worden. Top1Toys verkoopt varianten in het roze en geel, zodat er altijd wat te kiezen is.

Een trekfiguur als trainer

Naast de reguliere varianten van de looptrainer voor de baby, bieden we ook trekfiguren die als trainer optreden. Een trekfiguur is een klein object van hout, die aan de onderzijde is uitgerust met een paar wielen. Aan de voorzijde van het trekfiguur is een koord bevestigd, die jouw kind vast kan houden tijdens het lopen. Mede dankzij dit touw geef je jouw kind daadwerkelijk het idee dat zijn stapjes betekenisvol zijn. Bovendien bouwt je kind door het meeslepen van het trekfiguur een verantwoordelijkheidsgevoel, door zorg te dragen voor anderen. Top1Toys heeft trekfiguren van Little Dutch voorradig. Laat je kind kiezen voor een lieflijke gans, een schattig vogeltje met roze vleugels of kies voor een stoomboot (met reddingsboei!).

Looptrainer baby kopen

Is er voor jou geen twijfel meer mogelijk dat je een looptrainer voor de baby wilt kopen? Kom dan jouw exemplaar kopen bij Top1Toys. Leg het product van jouw voorkeur in je winkelwagen, maak eenvoudig een account aan en reken het proces af. Indien je nog twijfelt tussen bepaalde producten, kun je ook een verlanglijst opstellen. Op die manier hoef je niet direct te beslissen welke looptrainer voor de baby je wilt hebben. In de laatste fase kun je eventueel ook een cadeaukaart verzilveren.