Let op! Wegens drukte bij de vervoerder kan uw pakket langer onderweg zijn.

Knuffeldoekjes

Baby’s vinden knuffeldoekjes of tutteldoekjes geweldig! Ze zijn makkelijk om beet te pakken en er zitten vaak allerlei leuke dingetjes aan om mee te spelen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Baby’s vinden knuffeldoekjes of tutteldoekjes geweldig! Ze zijn makkelijk om beet te pakken en er zitten vaak allerlei leuke dingetjes aan om mee te spelen. Een knuffeldoekje, ook wel tutteldoekjes genoemd, zijn vaak het allereerste speeltje van een klein kind. Knuffeldoekjes zijn vaak gemaakt van superzacht materiaal waardoor ze heerlijk zijn om mee te knuffelen. Vaak zit er een leuk knuffeltje aan het doekje. Knuffeldoekjes zijn makkelijk vast te pakken en vaak jarenlang hét speeltje dat overal mee naartoe wordt genomen voor troost en geborgenheid. Benieuwd naar de knuffeldoekjes van Top 1 Toys? Je vindt ze hier!

Bumba knuffeldoekje

Een knuffeldoekje mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment! Daarom hebben wij het Bumba knuffeldoekje in ons assortiment opgenomen. Dit knuffeldoekje kun je natuurlijk al aanschaffen voordat jouw baby is geboren, zodat je al wat leuks in huis hebt, maar ook daarna is het Bumba knuffeldoekje nog heel erg lang leuk. Vooral de leuke en felle gele kleur doet wonderen.

Knuffeldoekjes bestellen bij Top 1 Toys!

Bestel het Bumba knuffeldoekje nu via de website van Top 1 Toys. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en het knuffeldoekje wordt al de volgende werkdag geleverd. Dit baby doekje mag natuurlijk ook bij jou thuis niet ontbreken. Wanneer je wil profiteren van gratis verzending, raden wij je aan om nog even verder te kijken tussen ons baby- en peuterspeelgoed. Vanaf een minimaal bedrag van €20,- is onze verzending namelijk gratis.

Heb je vragen?

De knuffeldoekjes kun je nu natuurlijk niet laten liggen. Heb je nog vragen over ons speelgoed of wil je meer weten over onze service? Neem dan nu contact met ons op! Wij kunnen je namelijk meer vertellen over het knuffeldoekje en onze werkwijze. Wij zijn telefonisch te bereiken of stuur even een mailtje met jouw vragen! Aarzel vooral niet om een knuffeldoekje te bestellen!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder