Educatief baby- en peuterspeelgoed

Educatief speelgoed is leuk voor kinderen maar ook heel erg leerzaam! Ze leren ermee lopen, leren woordjes en nog veel meer!

Producten 1-36 van 42

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 42

Pagina
Filter

Voor educatief speelgoed voor 1 jaar kijk jij je ogen uit bij Top1Toys. Wij bieden een breed assortiment met keuze binnen verschillende prijssegmenten. Bij educatief speelgoed voor 1 jaar moet je denken aan knuffeldoekjes, rammelaars, stapelspeelgoed, buggyboekjes en nog veel meer! Educatief speelgoed voor 1 jaar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo hebben wij veel speelgoed in primaire kleuren, wat veelal van stevig plastic gemaakt is. Maar ook bieden wij educatief speelgoed voor 1 jaar aan gemaakt van hout in pastelkleuren. Ook voor jouw kind staat op onze pagina wel iets wat aansluit op jouw wensen.

Educatief speelgoed Vtech

Een populair merk dat wij verkopen is Vtech. Dit merk maakt vooral op batterij werkend speelgoed. Het maakt meestal geluid, geeft licht of beweegt. Je kunt hierbij denken aan een speelgoed keyboard of een babytelefoon. Het speelgoed van Vtech is heel leerzaam door alle knoppen en geluiden. Jouw kind heeft vast al snel door wat hij of zij allemaal kan met bijvoorbeeld de babytelefoon. Dit valt onder educatief speelgoed voor 1 jaar, omdat het jouw kind meer leert over dieren, letters, cijfers en kleuren. Klik hier om alle producten van Vtech te vergelijken.

Educatief speelgoed 1 tot 2 jaar

Bij Top1Toys verkopen wij ook educatief speelgoed 1 tot 2 jaar. Het meest bekende speelgoed voor deze leeftijdsfase is de vormen box, waarbij de bedoeling is dat de driehoek in de driehoek en het vierkant in het vierkant valt. Op deze manier traint jouw kind zijn of haar ruimtelijk inzicht, hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden. Een ander voorbeeld van educatief speelgoed vanaf 1 jaar, is het theekransje. Hierdoor leert jouw kind op spelenderwijs hoe je netjes kunt eten en drinken.

Little Dutch

Het merk Little Dutch is voorloper op het gebied van duurzaam speelgoed. Hun producten zijn gemaakt van hout en geverfd met niet giftige verfstoffen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar in de eerste plaats ook voor jouw kind. Het merk biedt educatief speelgoed aan voor 1 jaar, maar ook voor andere leeftijden. De producten zien er allemaal zo lief en stijlvol uit, dat het ook leuk is om als decoratie te gebruiken in bijvoorbeeld de kinderkamer. Het merk straalt veel rust uit door het gebruik van lichte pastelkleuren. Erg geschikt voor ouders die liever niet te veel kleur in huis hebben. Van treinen tot poppenhuizen en stapeltorens: je kunt veel Little Dutch producten vinden op onze pagina voor educatief speelgoed 1 jaar.

Educatief speelgoed kopen

Heb jij educatief speelgoed voor 1 jaar gevonden en wil je dit zo snel mogelijk in huis hebben? Dat kan! Je bestelt bij Top1Toys heel eenvoudig, door te betalen met iDeal, de Top1Toys cadeaukaart of een creditcard. Voor de overige betalingsopties raadpleeg je de betalingspagina. Heb jij voor 16:00 bij Top1Toys jouw bestelling geplaatst, dan kan jij op werkdagen de volgende dag al jouw pakket in huis verwachten. Wij doen altijd ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren, zodat jouw baby of kind verder kan met zijn of haar ontwikkeling.