Buggyhangers en wagenspanners

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Met een buggyhanger of wagenspanner hoeft jouw baby zich niet te vervelen onderweg. Met een leuke hanger heeft jouw kindje genoeg om naar te kijken. Naast dat ze hun ogen uit kijken terwijl ze buiten in de wandelwagen zitten, kunnen ze zich ook heerlijk vermaken met het speelgoed voor jouw buggy. Kom je bekenden tegen onderweg? Geen zorgen! Jouw kindje kan zichzelf rustig even vermaken met leuk speelgoed voor de buggy! Op deze pagina vind je een aantal van deze leuke accessoires voor jouw buggy. Kies nu een leuke uit!

Speelgoed voor je buggy

Er zijn diverse speeltjes die heerlijk aan de buggy kunnen bungelen en waar je baby zich mee kan vermaken. Neem bijvoorbeeld de aap: hiermee kun je rammelen en je kunt spelen met de zachte poten en staart. Ook de luiaard is een perfect vriendje voor aan de wandelwagen. Trek eens aan zijn armen of geniet van de zachte stof van de luiaard. Het knuffelaapje mag natuurlijk ook niet vergeten worden, want deze is de nieuwe beste vriend van jouw baby of peuter.

Buggy fun met alle speeltjes

Buggy fun wordt mede mogelijk gemaakt door de leuke speeltjes voor aan de wandelwagen. Jouw baby heeft grote schrik met deze speeltjes en jij kunt genieten van de omgeving. Bestel daarom nu deze buddyhangers en wagenspanners op onze website. Je ontvangt de speeltjes al de volgende werkdag als je de bestelling voor 16:00 uur plaatst. Hang ze direct aan de buggy en jullie kunnen weer samen grote stukken wandelen.

Vragen? Neem contact op!

Vragen over het speelgoed voor jouw buggy? Onze klantenservice staat graag voor je klaar en vertelt alles over onze speeltjes. Neem nu contact met ons op en wij beantwoorden al jouw vragen. Benieuwd naar de rest van ons speelgoed voor baby’s en peuters? Bekijk het nu bij Top 1 Toys!