Badspeelgoed

Kinderen doen in bad niets liever dan spelen. Er zijn allerlei soorten badspeelgoed waarmee je kindje zich kan vermaken, terwijl het ook nog eens van alles leert!

24 producten

Filter

24 producten

Filter

Kinderen doen in bad niets liever dan spelen. Er zijn allerlei soorten badspeelgoed waarmee je kindje zich kan vermaken, terwijl het ook nog eens van alles leert. Kinderen vinden het heerlijk om met speelgoed te spetteren en te spelen in bad. Met badeendjes, bootjes en de leukste waterdiertjes gaan jouw kinderen altijd met veel plezier in bad. Wij hebben met zorg een fijn assortiment samengesteld met badspeelgoed voor jouw baby of peuter. Bekijk het hier!

Speelgoed voor in bad: wat kies jij?

Van diverse waterschepjes en boten tot aan goudvissen en eendjes! Genoeg speelgoed om samen mee in bad te zitten. Laat de badeendjes achter elkaar aan zwemmen of laat de dolfijn duiken! Tip: Met de Oball Opberghouder kan je al het speelgoed voor in bad laten uitlekken en in opbergen. Zo houd je al jouw badspeelgoed handig bij elkaar en blijft het ook niet lang nat! Zoek je naar specifiek speelgoed? Gebruik dan ons filtermodel aan de zijkant van de pagina en vind de perfecte badspeeltjes voor jouw baby voor in bad!

Badspeelgoed voor je baby

Het badspeelgoed bestellen doe je veilig en gemakkelijk via onze website. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en ontvang het al de volgende werkdag in huis. Je kunt dus direct jouw baby of peuter in bad laten spelen met het leukste speelgoed! Wil je ook speelgoed voor je kindje voor buiten het bad? Bekijk dan eens de rest van ons speelgoed voor baby en peuter, zodat ze zich ook daarna zelf goed kunnen vermaken.

Vragen over ons badspeelgoed?

Bij vragen over ons speelgoed of onze service verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice. Wij staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar. Maak nu een keuze uit ons badspeelgoed voor baby’s en badspeelgoed voor peuters. Badspeelgoed koop je bij Top 1 Toys!