Babygym

Baby’s vinden babygyms ontzettend leuk. Er hangen allerlei leuke speeltjes aan waarmee ze allerlei leuke vormpjes, structuren en geluiden kunnen ontdekken en een babygym stimuleert verschillende vaardigheden.

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Baby’s vinden babygyms ontzettend leuk. Er hangen allerlei leuke speeltjes aan waarmee ze allerlei leuke vormpjes, structuren en geluiden kunnen ontdekken en een babygym stimuleert verschillende vaardigheden. Laat jouw kindje spelen en ontdekken in een babygym waar ze zittend, liggend of staand in kunnen spelen. Een babygym of speelgym bevordert de ontwikkeling van baby’s op verschillende manieren. Afhankelijk van het type gym kunnen de fijne motoriek, grove motoriek, het evenwichtsgevoel en coördinatie bevorderd worden. Met leuke speeltjes, lichtjes en geluidjes zal je kindje het altijd leuk vinden om met een babygym te spelen! Alle babygyms vind je bij Top 1 Toys!

Verschillende babygyms

Het assortiment van Top 1 Toys biedt diverse mogelijkheden voor een babygym. Deze artikelen beschikken over verschillende vormpjes en geluiden. Kies bijvoorbeeld de 2 in 1 activity gym, de 3 in 1 muzikale gym, de speelgym voor baby’s tot peuters en de 5 in 1 babygym. De babygym speeltjes zijn natuurlijk hartstikke leuk om naar te kijken, doordat ze bewegen en geluid maken. Wat wil je nog meer?

Een mooie babygym bestellen

Heb je een mooie babygym uitgekozen? Bestel deze dan nu online via onze website! Als je een bestelling plaatst voor 16:00 uur, ontvang je het de volgende werkdag al in huis. Jouw baby kan dus direct spelen in de babygym en zijn of haar ogen uitkijken bij alle geluidjes. Op zoek naar een leuk cadeautje voor een baby maar nog geen idee wat je cadeau kunt doen? Gebruik dan onze cadeauvinder en vind het perfecte cadeau voor baby’s!

Vragen? Wij helpen je verder

Wil je meer weten over ons speelgoed voor baby’s of heb je een vraag over een babygym? Wij staan voor jou klaar met onze klantenservice, zodat wij jou kunnen voorzien van een passend antwoord op jouw vragen. Meer weten over onze service? Ook dat vertellen wij je graag. De perfecte babygym bestel je bij Top 1 Toys!