Activitycenter

Een activity center is geweldig speelgoed voor baby’s en peuters. Er zitten vaak allerlei lichtjes op en ze maken vaak leuke geluiden. Met een activity center leert je kindje spelenderwijs allerlei leuke dingen.

10 producten

Filter

10 producten

Filter

Een activity center is geweldig speelgoed voor baby’s en peuters. Er zitten vaak allerlei lichtjes op en ze maken vaak leuke geluiden. Met een activity center leert je kindje spelenderwijs allerlei leuke dingen. In een activity center kan jouw baby de wereld vanuit een veilige omgeving ontdekken. Een activity center stimuleert een kind om te bewegen en nieuwe dingen te ontdekken, zoals nieuwe woordjes, geluiden, letters en cijfers. Activity centers zijn er voor zowel baby’s, peuters en kleuters. Bekijk hier de activity centers van bekende merken als Chicco, Fisher Price en Vtech. Zoek je een mooi speelkleed waarop jouw kind met zijn activity center kan spelen, kijk dan bij alle speelkleden van Top 1 Toys, maar allereerst vind je het activity center hier!

Activity center voor je baby

De mooiste activity centers vind je bij Top 1 Toys! Ons assortiment biedt namelijk de activity walker, het activity center box paneel stuurwiel en een activiteiten kubus. Dit speelgoed is geschikt voor baby’s en beschikt niet over kleine onderdelen. Hoe leuk zijn al deze geluidjes voor jouw baby? Je baby zou zich hier een lange periode mee kunnen vermaken, want hoe leuk is het om overal op te kunnen reageren?

Baby activity center kopen

Heb jij het perfecte speelgoed voor jouw baby uitgekozen? Bestel het activity center voor baby’s nu online via onze website. Plaats jouw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat jij je bestelling al de volgende werkdag in huis hebt, zodat jouw baby zichzelf kan vermaken.

Vragen over het activity center?

Wil je meer weten over activity center voor baby’s van Top 1 Toys? Raadpleeg dan nu onze klantenservice, want wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Daarnaast kun je gemakkelijk online bestellen bij ons en wordt het ook nog eens thuis afgeleverd. Je hoeft je huis dus niet te verlaten om het leukste speelgoed in huis te halen. Het activity center voor je baby bestel je bij Top 1 Toys!