Activitycenter

Een activity center is geweldig speelgoed voor baby’s en peuters. Er zitten vaak allerlei lichtjes op en ze maken vaak leuke geluiden. Met een activity center leert je kindje spelenderwijs allerlei leuke dingen.

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Je reguliere werkzaamheden in huis houden niet op nadat je een kind gekregen hebt, waardoor je niet non stop vermaak kan bieden. Iets dat dat wel kan, is het baby activity center. Het baby activity center is een kleurrijke en interactieve vorm van baby- en peuterspeelgoed, dat uitgerust is met lichtjes en andere toeters en bellen. Met een baby activity center leert je kindje spelenderwijs zichzelf te vermaken tijdens een interactieve ontdekkingstocht!

Het baby activity center vraagt vaak een hoger niveau van kinderen, waardoor ze uitgedaagd worden en niet snel uitgekeken raken op het speelgoed. Top1Toys laat je kiezen uit een tiental varianten!

Activity center baby

In een activity center kan jouw baby de wereld vanuit een veilige omgeving ontdekken. Een activity center stimuleert een kind om in beweging te blijven en nieuwe dingen te ontdekken, zoals nieuwe woordjes, geluiden, letters en cijfers. Activity centers zijn er voor zowel baby’s, peuters en kleuters. In de webshop van Top1Toys vind je activity centers voor baby’s van verschillende merken.

Activiteitenbord baby van Vtech

In de speelgoedwereld steekt Vtech er al jaren met kop en schouders bovenuit. Maar liefst zes van de tien activiteitenborden voor de baby zijn dan ook afkomstig uit de fabrieken in Weert. Hun kubus is een fantastisch voorbeeld van een baby activity center waarmee kinderen wel even zoet zijn. De bovenzijde is voorzien van een cirkel, waar schattige diertjes zich schuilhouden. Aan één van de zijdes kan een kind bladeren door een verhaaltje, terwijl de andere kanten bestemd uit draaibare vormen bestaan en een vormenstoof.

Activity center baby van Clementoni

Clementoni levert eveneens een mooie bijdrage aan het activity centers voor baby assortiment van Top1Toys. De activiteiten tafel is iets verhoogd, waardoor kinderen genoodzaakt zijn om te oefenen met staan. De tandwielen op dit baby activity center dwingen kinderen om een beroep te doen op hun technisch inzicht. Het balletje baant zich een weg door het activity center voor baby’s nadat het juiste gat gevonden is. Erg avontuurlijk!

Baby activity center kopen

Heb jij het perfecte speelgoed voor jouw baby uitgekozen? Kom dan jouw baby activity center kopen via onze website. Plaats jouw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat jij je bestelling al de volgende werkdag in huis hebt, zodat jouw baby zichzelf kan vermaken.

Wil je meer weten over activity center voor baby’s van Top 1 Toys? Raadpleeg dan nu onze klantenservice, want wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Daarnaast kun je gemakkelijk online bestellen bij ons en wordt het ook nog eens thuis afgeleverd. Je hoeft je huis dus niet te verlaten om het leukste speelgoed in huis te halen. Het activity center voor je baby bestel je bij Top 1 Toys!