Air Magic 6 Assorti

12,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Air Magic is hét nieuwe speelgoed voor iedereen!
Zet ‘m aan en kijk hoe het touw de zwaartekracht trotseert, het is echt magisch! Speel samen op het schoolplein en verzin je eigen toffe tricks! De Air Magic is verkrijgbaar in 6 toffe kleuren, wat is jouw favoriet?
 
Verzin je eigen tricks
Air Magic is op zichzelf natuurlijk al hartstikke tof, want het touw volgt jouw bewegingen! Maar op het moment dat jij je eigen tricks verzint, wordt het helemaal te gek!
 
Binnen en buiten
Met de Air Magic kan je overal spelen, het maakt niet uit of het buiten of binnen is. Perfect om mee te nemen op vakantie, maar thuis of op het schoolplein is net zo leuk! Door het handige formaat kan de Air Magic overal mee naar toe!
 
Lithium ION inbegrepen
Air Magic beschikt over een lithium ION oplaadbare accu. Zo kan je gelijk spelen en heb je geen aparte batterijen nodig. Dit zorgt ervoor dat je lange sessies met de Air Magic kunt spelen zonder kracht te verliezen!
 
Opladen via Micro USB
Gegarandeerd 40 minuten speeltijd en als de batterij op is, sluit je hem gewoon aan met de bijgeleverde micro USB kabel. Na 2 uur laden ben je weer klaar om te spelen!
 
Inhoud verpakking
Air Magic, 2 kleuren touwtjes (willekeurig roze / oranje / blauw / groen) en micro USB oplaadkabel.
 
Meer informatie Meer weergeven
Hoe lang doet de Air Magic 6 Assorti er over om op te laden?

De Air Magic 6 Assorti doet er 2 uur over om helemaal op te laden.

trustpilot-product.phtml